Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah'tan Reynmen Açıklaması

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen Açıklaması

Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen açıklaması geldi. Ekranların fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zamanki’de oynadığı Aylin karakteri ile ilk olarak ekranlarda gördüğümüz Farah Zeynep Abdullah özel hayatı hakkında konuştu. Reynmen ile aralarında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Reynmen kimdir?

Farah Zeynep Abdullah: Kalbim Boş

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen olarak tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş geçtiğimiz ay Levent’te bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülenmişlerdi. Daha önce Doğu Demirkol ile kısa süreli bir ilişki yaşayan Farah Zeynep Abdullah Reynmen ile aralarında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı!

Geçtiğimiz gün Bebek Otel’de arkadaşlarıyla buluşan sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son olarak TRT 1’de yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol alan oyuncu kalbinin boş olduğunu söyledi.

Basın mensupları tarafından Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş ile aralarında çıkan aşk dedikoduları soruldu. Farah Zeynep Abdullah: ‘Yazılanların hiçbiri doğru değil. Hayatımda kimse yok’ dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler