Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu 'dan Yeni Dizi

İlgili Postlar

Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu ‘dan Yeni Dizi

Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu’dan aile dizisi. Son olarak Gel Dese Aşk dizisi ile ekranlarda olan Şebnem Bozoklu yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor.

Erkan Petekkaya ile başrollerini paylaştığı Gel Dese Aşk dizisi ekranlarda 4 bölüm yayınlanmıştı. Çarpık ilişkiler içeren dizi izleyiciler tarafından RTÜK’e şikayet edilmesi nedeniyle final yapmadan ekranlardan kaldırılmıştı.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Çağlar Çorumlu kimdir?

Erkan Petekkaya kimdir?

İyi Aile Babası

Galip Derviş ve Ulan İstanbul gibi sevilen TV yapımlarında rol almanın yanı sıra bir çok tiyatro oyununda rol alan Şebnem Bozoklu’yu son olarak Gel Dese Aşk dizisinde ekranlarda görmüştük. Pandemi döneminde ara verilen dizi devam edemeden yayından kaldırıldı. Ekranlardan çok uzak kalmayan Şebnem Bozoklu Çağlar Çorumlu ile birlikte rol alacağı bir dizi ile ekranlara dönüş yapacağını sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Beraberliklerini Taçlandırdılar!

Çağlar Çorumlu ile fotoğrafını paylaşan sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu paylaşımına şu notu düştü: ‘Pek sevgili Çağlar Çorumlu ile başrollerini paylaştığımız yeni dizimiz pek yakında’.

Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu’nun yeni dizisi  İyi Aile Babası’nın  oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı henüz netleşmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler