Ana SayfaÜnlülerİlayda Akdoğan, Sosyal Medyada Bikini Pozu!

İlgili Postlar

İlayda Akdoğan, Sosyal Medyada Bikini Pozu!

İranlı basketbolcu Roham Kabir ile yaşadığı aşk sebebiyle sık sık İran’a giden İlayda Akdoğan son gidişinde Türkiye’nin sınır kapılarını kapatıldığını ve tüm uçuşların durdurulduğunu öğrenen genç oyuncu hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinde mahsur kalmıştı. Uzun zamandır aktifliğini korumayan İlayda Akdoğan, şimdilerde sosyal medyada paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlayda Akdoğan Kimdir?,

 İlayda Akdoğan: Daha evlilik için küçük sayılırım

Hatırlarsanız Önceki haberimizde sevgilisinin evinde mahsur kalmıştı. Genç oyuncu İran’da yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar. Bazı kişiler ‘Nasıl tahmin edemedin, sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin’ diye mesaj atmış. Biz Tahran’da değiliz. Tahran’a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan’dayız. Koronanın burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim. Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00’de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00’di. Ben şoka girdim tabi. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı.

İran’da mahsur kalan İlayda Akdoğan, yaşadıklarını anlattı

 İlayda Akdoğan, Sosyal Medyada Bikini Pozu!

Psikolojik olarak ailesini düşünen Akdoğan endişelerini;

Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul’da… İstanbul’a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim… Ya anne ve babama bulaşırsa…” cümleleriyle dile getirdi. Sevilen oyuncu İlayda Akdoğan’ın İran’dan Türkiye’ye dönmek isteyen vatandaşlar için gönderilen uçağa da neden binmediği merak konusu olmuştu. Genç oyuncu bu konuya da “Türkiye’den İran’a gönderilen uçakla ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim” cümleleriyle açıklık getirdi.

 İlayda Akdoğan, Sosyal Medyada Bikini Pozu!

İlayda Akdoğan, Sosyal Medyada Bikini Pozu!

Basketbolcu Roham Kabir ile aşk yaşayan oyuncu İlayda Akdoğan, sosyal medyada paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kendisinden bir yaş büyük Roham Kabir  ile mutlu bir beraberliği olan İlayda Akdoğan, Alaçatı’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Instagram hesabı üzerinden yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çekti. Turuncu beyaz bikinisiyle poz veren 22 yaşındaki güzel, yaklaşık 100 bin beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı. İlayda Akdoğan, sevgilisi Roham Kabir’i görmek için geçtiğimiz şubat ayında İran’a gitmiş, corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alınca Tahran’da karantinaya girmişti. 25 Haziran’da Türkiye’ye dönen oyuncu, sevgilisini önce Antalya’ya, ardından Kapadokya’ya götürmüştü. Aşıklar, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı’ndaydı.

Sosyal medyada sık sık sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşan İlayda Akdoğan, “Evlilik yakın mı?” sorusuna, “Hayır aksine uzak görünüyor. Çünkü ben daha evlilik için küçük sayılırım, 22 yaşımdayım. Roham da 23’ünde. Şimdilik öyle bir planımız yok. Böyle çok mutluyuz. Her şey yolunda” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler