Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit, Uzun Saçlarını Kesti!

İlgili Postlar

Burak Özçivit, Uzun Saçlarını Kesti!

Yakışıkl oyuncu Burak Özçivit ve meklektaşı eşi Fahriye Evcen, bebekleri Karan ile beraber en son Bodrum’da olan evlerinde görüntülenmişlerdi. ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman adlı dizinin başrolü olan Burak Özçivit, Kuruluş Osman’nın sezon finali sonrasında ailesiyle beraber soluğu Bodrum’da almıştı.

ATV’de yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisinde ‘Osman Bey’i canlandıran Burak Özçivit, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Uzun saçlarını kısaltan Burak Özçivit herkesten tam not aldı. Özçivit’in paylaşımına ilk yorumu da eşi Fahriye Evcen yaptı. Oynadığı ‘Kuruluş Osman’ dizisinin ikinci sezonunda imaj değişikliğine giden Burak Özçivit, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Fahriye Evcen’e Doğum Günü’nde Hediye Yağmuru

Fahriye Evcen Aşka Geldi!

ATV’de yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisinde ‘Osman Bey’i canlandıran Burak Özçivit, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Uzun saçlarını kısaltan Burak Özçivit herkesten tam not aldı. Özçivit’in paylaşımına ilk yorumu da eşi Fahriye Evcen yaptı. Oynadığı ‘Kuruluş Osman’ dizisinin ikinci sezonunda imaj değişikliğine giden Burak Özçivit, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı. Takvim’in haberine göre; yeni sezon afişini yayınlayan Burak Özçivit’in dizinin ilk sezonunda uzun olarak kullandığı saçlarını kestirdiği görüldü. Ardından da berber koltuğunda fotoğraf paylaşan Özçivit’e beğeni ve yorum yağdı. Burak Özçivit’in yeni imajına ilk yorum oyuncu eşi Fahriye Evcen’den geldi. Evcen, berber koltuğundan fotoğraf atan eşinin paylaşımına, ‘kral tacı’ emojisi bırakıp, ‘Her zaman çok iyiydi, ama böyle bir başka” yorumunu yaptı.

 Burak Özçivit, Uzun Saçlarını Kesti!

Fahriye Evcen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler