Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'e Doğum Günü'nde Hediye Yağmuru

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’e Doğum Günü’nde Hediye Yağmuru

Dün 35. yaşına basan güzel oyuncu Fahriye Evcen’e eşi Burak Özçivit’in peşinden hayranlarından da armağanlar yağdı. Burak Özçivit’in özel doğum günü pastası yaptırdığı Fahriye Evcen adına Unicef başta pek çok derneğe de bağışlar yapıldı. Hatta sevenleri güzel oyuncu için gökyüzünden yıldızlar satın aldılar. Fahriye Evcen’e Hediye Yağmuru. İşte Detaylar..

Fahriye Evcen’in Anneler Gününe Özel Oğlu Karan’la Fotoğrafları Gündem Oldu

Fahriye Evcen’e Doğum Günü’nde Hediye Yağmuru

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, dün 35. yeni yaşına meslektaşı eşi Burak Özçivit ve küçük oğlu Karan birlikte girdi. Sosyal medya üzerinde 10 milyondan fazla takipçisi olan Fahriye Evcen’e hayranlarından da armağan yağdı. Fahriye Evcen’e Hediye Yağmuru.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit: “Seni Seviyorum Aşkım”

İçinde bulunduğumuz korona virüs salgını sebebiyle vakitlerinin tamamını evlerinde geçiren oyuncu Burak Özçivit, 6.5 senelik aşkına bu defa sade bir kutlama yaptı. Özel olarak sipariş verdiği pastanın üzerine eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan’ın fotoğrafını yerleşdirtti ve “Ailece nice senelere. Seni seviyorum aşkım” notuyla sosyal medya sayfasında paylaştı. Oyuncu Fahriye Evcen’in evine doğum günü sebebiyle pasta, çiçek ve hediye yağmuru yağdı. Hatta güzel oyuncunun hayranları armağan olarak gökyüzünden bir yıldız bile aldı.

Fahriye Evcen Kimdir?

İşte Burak Özçivit'in Paylaşımı
İşte Burak Özçivit’in Paylaşımı
Fahriye Evcen Hediyeleri
Fahriye Evcen Hediyeleri
Fahriye Evcen Hediyeleri
Fahriye Evcen Hediyeleri

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler