Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın'la Birlikte Uçurumdan Aşağı...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Düşüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Akın’ı alıp elini ayağını bağlayıp uçuruma bırakıyor. Nare’ye onu polise teslim ettiğini söylüyor. Kızıyla Nare’yi hava limanına götürüp orada onlarla vedalaşıyor. Nare, gitmekten vazgeçiyor. Sancar, Menekşe ile boşanıyor. Boşanma karşılığında ona şirketten hisse ve ne isterse veriyor. Önce Kahraman’ı öldüren Sancar, sonra Akın’ı öldürmek için onun yanına gittiğinde Nare’yi orada görüyor. Akın, Nare’yi tuttuğu sırada Sancar, onu kendisine çekip kurtarıyor. Ama kendisini feda ediyor. Sefirin Kızı 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, Akın’la birlikte uçurumdan aşağı düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Akın’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Düşüyor!

Sefirin Kızı 26. bölüm 1. fragmanında; Sancar’ın uçurumdan düştüğü haberi yayılıyor. Melek, yurt dışına gitmeyip babasıyla kalacağına sevinirken Nare, ona babasının öldüğünü nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Olayı öğrenen herkes allak bullak oluyor. Halise hanım, duyduğu haberle donup kalıyor. Nare ise, çaresiz ne yapacağını bilemez halde düşünüp duruyor.

İşte Sefirin Kızı 26. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, Nare ile Melik’i, hava alanına götürüp onlarla vedalaşıyor. Üç gün öncesinde, Sancar, kızını kimin zehirlediğinin peşine düşüyor. Gülsin’in birden çıkmasından şüphelenip onunla konuşuyor. Onu, kimin tehdit ettiğini soruyor. Ondan cevap gelmeyince Gülsin’i evden gönderiyor.

Sancar, Menekşe’ye boşanma davası açıyor. O avukat ararken Gediz. onunla buluşup ona akıl veriyor ve boşanma karşılığında şirketten hisse istemesini söylüyor. Menekşe, şirketten yüzde beş hisse istiyor. Sancar, onun kendi çocuğunu taşığını düşünüp ona ne isterse veriyor.

Şirketin başına geçmek isteyen Gediz ile Zehra arasında büyük bir yarış başlıyor. Kadınlar, Sancar ile Gediz’in çekişmesine son vermek için şirketi kendi ellerine geçirmek istiyor. Tüm oylar veriliyor ve tek oy Menekşe’ye kalıyor. Sancar, onu kızını öldürdüğünü polislere vereceğiyle tehdit edip oyunu Zehra’ya atmasını sağlıyor.

Zehra, annesinin Neşe’ye ev aldığını ve karşılığında onu Kavruk ile evlendirmek istediğini öğreniyor. Bunu öğrenen Kavruk, önce üzülse de, Neşe’yle evlenmeye karar veriyor. Nikah, kıyıldığı sırada Nare, Sancar’a Zehra’yla konuşup onlara engel olamasını istiyor. Zehra, Kavruğu nikah masasından kaldırıyor.

Sancar, Kahraman’ı öldürüp Akın’ın yanına gidiyor. Nare, Sancar, katil olmasın diye onun bağlarını çözüyor. Ancak Akın, Nare’yi kucaklayıp, uçurumdan beraber atlayacaklarını söylüyor. Sancar, bir hamle yapıyor ve Nare’yi kendisine çekip Akın’la birlikte uçurumdan aşağı düşüyor.

Sefirin Kızı 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Nare’yi Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler