Ana SayfaDizilerRamo 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz'un İstediği Silahı Bulup Sibel'i...

İlgili Postlar

Ramo 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz’un İstediği Silahı Bulup Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Ramo, 18. yeni bölümüyle 30 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yavuz, Ramo’ya yıllardır kurduğu düzeni yerle bir ettiği için öfkelenir. Ramo ise, ona silahını doğrultup Kaman’ın ne olduğunu sorar. Yavuz, Ramo’ya Cihangir’i Kaman’la bitiremeyeceğini ama Sibel’i kurtarabileceğini söyler. Sibel, Cihangir’in gizli Kaman dosyasını ele geçirebiliyor mu? Ramo’nun, ‘eğer sözünü yerini getiremezsen Cihangir’den değil benden kork’ sözlerini kime söyler. Ramo 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo, Yavuz’un istediği silahı bulup Sibel’i kurtarabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Yavuz’un İstediği Silahı Bulup Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Ramo 18. bölüm 2. fragmanında; Yavuz, Ramo’dan parmak izi olan silahı bulup getirmesini istiyor. Yoksa, Sibel’i hapse girmesine engel olamayacağını söylüyor. Cihangir, silahı kaçırmaya çalışıyor. Damı, silahı eline geçiriyor ve karşılığında Sibel’in imzaladığı belgeleri istiyor.

İşte Ramo 18. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, yaraları bir şekilde çıkıp abisini aramaya başlar. O sırada polisler geliyor. Hasan, saklandığı yerden çıkıp Ramo’yu paralarla birlikte gönderir ve kendisi polislere yakalanır. Sorguya çekilen Hasan, hapse atılır. Ramo, fırsatını bulup abisine orada ne olduğunu sorar. Hasan, maskeli adamların Kürşat’ı ve adamlarını öldürdükten sonra kendisine Kürşat’la ne konuştuklarını sorduğunu söyler.

Kürşat’ın cenazesinde herkes onu öldürenin Ramo olduğunu konuşur. Üzerine Ramo, oraya gidip Nuri’ye baş sağlığı diler. Nuri, cenazeyi bırakıp Ramo’nun peşine düşer. Ramo, Nuri’ye abisini kendisinin öldürmediğini, onu bulup ona teslim edeceğini söyler. Erkan ile Fikret’e Ramo, mesaj gönderir. Erkan, mesaja cevap verince katilin o olduğunu anlar.

Ramo, Erkan’ın mekanına gider. Doğu’da Ramo’ya bir can borcu olduğunu için ona yardım eder. Ramo, parmak izi olan silahı ve dosyayı ondan alır. Doğu ile Ramo, Erkan’ı oradan çıkartmayı başarır. Erkan’ı alan Ramo, Nuri’ye teslim eder. Nuri, tam Erkan’ı öldüreceği sırada Yavuz gelir. Yavuz, önce Nuri’yi sonra da Erkan’ı öldürür. Ramo, Yavuz’u cesetlerin başında görür. Bu işin içinde başka işler olduğunu anlayan Ramo Yavuz’a, orada ne aradığını sorar.

Ramo 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kaman’ın Ne Olduğunu Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler