Ana SayfaDizilerRamo 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kaman'ın Ne Olduğunu Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kaman’ın Ne Olduğunu Bulabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Ramo 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hasan, Ramo’yu paralarla birlikte uzaklaştırıyor. Ama kendisi yakalanıp hapse atılıyor. Ramo, kendisine bu tuzağı kuranın Erkan veya Fikret olduğunu düşünüyor. Kürşat’ın cenazesine gidip kardeşine baş sağlığı diliyor. Ama Nuri, onun peşine düşüyor. Ramo, Nuri’ye abisinin katilini ona getireceğini söylüyor ve Kürşat’ın katilini bulup ona teslim ediyor. Ama, Yavuz her ikisini de öldürüyor. Ramo 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Kaman’ın ne olduğunu bulabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Kaman’ın Ne Olduğunu Bulabilecek Mi?

Ramo 18. bölüm 1. fragmanında; Yavuz, Ramo’ya yıllardır kurduğu düzeni yerle bir ettiği için öfkeleniyor. Ramo ise, ona silahını doğrultup Kaman’ın ne olduğunu soruyor. Yavuz, Ramo’ya Cihangir’i Kaman’la bitiremeyeceğini ama Sibel’i kurtarabileceğini söylüyor. Sibel, Cihangir’in gizli Kaman dosyasını ele geçirebiliyor mu? Ramo’nun, ‘eğer sözünü yerini getiremezsen Cihangir’den değil benden kork’ sözlerini kime söylüyor.

İşte Ramo 18. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, yaraları bir şekilde çıkıp abisini aramaya başlıyor. O sırada polisler geliyor. Hasan, saklandığı yerden çıkıp Ramo’yu paralarla birlikte gönderiyor ve kendisi polislere yakalanıyor. Sorguya çekilen Hasan, hapse atılıyor. Ramo, fırsatını bulup abisine orada ne olduğunu soruyor. Hasan, maskeli adamların Kürşat’ı ve adamlarını öldürdükten sonra kendisine Kürşat’la ne konuştuklarını sorduğunu söylüyor.

Kürşat’ın cenazesinde herkes onu öldürenin Ramo olduğunu konuşuyor. Üzerine Ramo, oraya gidip Nuri’ye baş sağlığı diliyor. Nuri, cenazeyi bırakıp Ramo’nun peşine düşüyor. Ramo, Nuri’ye abisini kendisinin öldürmediğini, onu bulup ona teslim edeceğini söylüyor. Erkan ile Fikret’e Ramo, mesaj gönderiyor. Erkan, mesaja cevap verince katilin o olduğunu anlıyor.

Ramo, Erkan’ın mekanına gidiyor. Doğu’da Ramo’ya bir can borcu olduğunu için ona yardım ediyor. Ramo, parmak izi olan silahı ve dosyayı ondan alıyor. Doğu ile Ramo, Erkan’ı oradan çıkartmayı başarıyor. Erkan’ı alan Ramo, Nuri’ye teslim ediyor. Nuri, tam Erkan’ı öldüreceği sırada Yavuz geliyor. Yavuz, önce Nuri’yi sonra da Erkan’ı öldürüyor. Ramo, Yavuz’u cesetlerin başında görüyor ve onun orada ne aradığını soruyor.

Ramo 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’yu Her Zamankinden Zorlu Bir Savaş Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler