Ana SayfaDizilerZümrütüanka 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas İçin Hesap Verme Günü Geliyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas İçin Hesap Verme Günü Geliyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Zümrütüanka, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nevbahar doğum yapar ve bebeğin ismini Serhat’ın koymasını ister. Abbas, çocuğunu görmek ister. Serhat ise, onun gibi bir katilin evinde işi olmayacağını söyler. Abbas, Zümrüt’ün kafasına silahını dayar. Ancak onu öldürmeyeceğimi, eğer Serhat’tan ayrılmazsa sevdiklerini tek tek öldüreceğini söyler. Zümrütüanka 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Abbas için hesap verme günü geliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Abbas İçin Hesap Verme Günü Geliyor!

Zümrütüanka 16. bölüm 2. fragmanında; Cihan, Işık’ın baba diye Serhat’a seslenip sarıldığını görüyor. Zümrüt’ü Serhat, eve döndürebilmek için uğraşıyor. Ona, Deniz’den boşanıp onunla tekrar evleneceğini söylüyor. Serhat, annesini, amcalarını öldürenin Abbas olduğunu, öğreniyor. Abbas’ın kafasına silahı dayayıp onu öldüreceği sırada Zümrüt içeri giriyor.

İşte Zümrütüanka 16. bölüm 2. fragmanı….

 

ZÜMRÜTÜANKA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Cihan, Zümrüt’ün çok güzel bir kalbi olduğunu anlar ve onunla konuştuktan sonra Işık’ın davasından vazgeçer. Onunla konuşmak için evine gittiğinde Serhat gelir ve Zümrüt’ü, Cihan’la görünce çok kıskanır. Zümrüt’ü, kaybetmek istemeyen Serhat, hemen Deniz’e boşanma davası açar. Ama Deniz, pek de boşanmaya yanaşmaz.

Abbas, mahkemeye çıkar ve tutulu yargılanmak üzere hapse atılır. Orada, türlü eziyetler görür. Bir yolunu bulup oradan tutuksuz yargılanmak üzere çıkmayı başarır. Serhat, babaannesine amcasının, annesinin katili olduğunu ve onun diğer oğullarının da katili olduğunu söyler. Azimet, gelinini ve Zümrüt’ü öldürmek için Abbas ile birlikte hareket etmişti. Ama diğer oğullarının ölümünün onun yaptığını duyunca pek inanmak istemez.

Cihan, Zümrüt’ün babasının kaybolduğun öğrenip araştırmaya başlar ve onun bir adam tarafından tutulduğunu öğrenir. Onu almak için Zümrüt’le beraber oraya gider. Serhat’ta, Zümrüt’ün Cihan’la bir yere gittiğini öğrenip peşlerine düşer. O adamın elinden Zümrüt’ün babasını kurtarır. Ancak, bıçaklanarak yaralanır. O kişi, Abbas’ın iş birlikçisi çıkar.

Abbas, Işık’ı kaçırtır. Cihan ve Serhat, Işık’ı bulmak için adamın yerini bulur. Zümrüt’de peşlerinden gider. Serhat,. kızını kurtarır. Işık, iki babasını yanında görünce, kendisinin iki kahraman babasının kurtardığını söyleyip mutlu olur. Zümrüt, Işık’ı ararken, Abbas’ı karşısında görür. Abbas, ona bakıp,’Nerede kalmiştık?’ der.

Zümrütüanka 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abbas Zümrüt’ü Sevdikleriyle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler