Ana SayfaDizilerBabil 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Egemen Deniz'e Babası Olduğunu Söylüyor!

İlgili Postlar

Babil 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Egemen Deniz’e Babası Olduğunu Söylüyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kara para aklama işini İrfan alıyor. Bunu kaldıramayan Süleyman ile Egemen bir plan yapıp ondaki paraları sahteleriyle değiştiriyor. İrfan, Egemen ile Eda’nın evlendiğini öğreniyor ve Deniz’i alıp kaçırıyor. Ancak onun annesini özlemesine dayanamayıp geri getiriyor. İrfan, paraların değiştirildiğini anlayıp İlay’dan yardım istiyor. İlay’ın yardımıyla İrfan, paraları alıyor ve müzayedede paraları aklıyor. Deniz, annesinin Egemen’le evlendiğini duyunca babasının yanına kaçıyor. Egemen, Deniz’e babası olduğunu söylüyor.

Cuma Dizileri 2020

Egemen Deniz’e Babası Olduğunu Söylüyor!

Babil 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İrfan, 5 milyon lirayı aklamak için alıp giderken, önüne bir motosikletli çıkıyor ve o sırada başka bir motosikletli arabadan para çantalarını değiştiriyor. Hiç bir şeyi fark etmeyen İrfan, paraları alıp kasaya koyuyor. Egemen, Eda’ya sürpriz bir nikah hazırlıyor. Eda, ona hazır olmadığını söylese de mecbur kalıp evleniyor. İrfan, onların nikahlandığı otele gidip Eda’ya hesap soruyor.

BABİL 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Egemen’in evlerinde uyuduğunu gören Deniz, gizlice babasını arayıp durumu anlatıyor. İrfan, paraları alıp Deniz’i de alıp uzaklara gitmeye karar veriyor. Eda, Deniz’in olmadığını öğrenince İrfan’ın ona kaçırdığını anlayıp polisi aramak istiyor. Ancak, Egemen İrfan’ın sahte paralarla gittiğini anlayıp polisi arayamıyor. Deniz, annesini özlediğini söyleyince İrfan, dayanamayıp oğlunu geri eve getiriyor.

İrfan, Kudret’te değerli bir saat görüyor. Ondan o saati bir günlüğüne istiyor. Saati müzayedeye satılmak üzere veriyor. Ama İrfan, paraların sahte olduğunu anlıyor. Süleyman’ın bunu yaptığını anlayıp İlay’a gidiyor. İlay, onu evden uzaklaştırıyor. Nihal ile İrfan, Babil’in kasasından paraları almak için oraya gidiyor.

O sırada Süleyman geliyor. Nihal, onları oyaladığı sırada İlay, şifreyi İrfan’a gönderiyor. İrfan, paraları alıp son anda müzayedeye yetişiyor ve saati geri alıyor. Paraları da aklamış oluyor. Eda ile Egemen, tartışırken Deniz onların evlendiğini öğreniyor ve evden kaçıp babasının evine gidiyor. Ona, kendisini bırakmamasını istiyor. Egemen gelip İrfan’ı yumruklayıp Deniz’i götürmeye çalışıyor. Deniz, babasını istediğini söyleyince Egemen ona, gerçek babasının kendisi olduğunu söylüyor.

Babil 17. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! İrfan Deniz’i Kaçırıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler