Ana SayfaDizilerRamo 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo'yu Her Zamankinden Zorlu Bir Savaş...

İlgili Postlar

Ramo 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’yu Her Zamankinden Zorlu Bir Savaş Bekliyor!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Ramo, 17. yeni bölümüyle 23 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Kürşat’ın cenazesine katılır. Kürşat’ın kardeşi Ramo’ya oradan cenazesinin çıkacağını söyler. Büyük bir savaşın içine giren Ramo, Kürşat’ın kardeşine abisini kendisinin öldürmediğini bunu ispatlayacağını söyler. O da nasıl ispatlayacağını sorduğunda Ramo, ona o kişiyi getireceğini söyler. Nehir, Doğu ile evlenmeyi ret eder. Ramo, nasıl bir oyunun içine düştüğünü düşünürken karşısında Doğu’yu bulur. Doğu, silahını Ramo’ya doğrultur. Ramo 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo’yu, her zamankinden zorlu bir savaş bekliyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo’yu Her Zamankinden Zorlu Bir Savaş Bekliyor!

Ramo, 17. bölüm 2. fragmanında; Sibel, Ramo’yu görünce onun nasıl olduğunu soruyor. Ramo ise, onun yüzüne bile bakmak istemiyor. Ramo, Doğu ile bilikte hareket ediyor. Kaman’ı öğrenenin öleceği bir savaşın içine giren Ramo, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?

İşte Ramo 17. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Cihangir, Ramo’yu bir sınavdan daha geçirir. Ona Doğu’yu vurmasını ister. Ramo, silahın boş olduğunu anlayıp tereddüt etmeden tetiği çeker. Daha sonra, Kürşat’ın onun mallarını patlattığını öğrendiğini ailesini kurtarmak için koşmasını söyler. Ramo, abisini arayıp saklanmalarını ister. Kürşat’ın adamları evi basar. Ama kimseyi bulamaz. Yolda gelirken Ramo, polisi arayıp Ramo’nun Kürşat’ın 20 milyon dolarını çaldığını Kürşat’ın da ona baskın yaptığını ihbar eder.

Kürşat’ın karşısına çıkan Ramo’nun üzerine silahların doğrultulduğu sırada polisler gelir. Komiser, Kürşat’a Ramo’nun onun 20 milyon dolarını çalıp çalmadığını sorar. Oda hayır demek zorunda kalır ve komiser hepsini nezarete alır. Ramo ve adamları daha önce nezaretten kurtulur.

Sibel, kendisine bir şey olduğu taktirde mal varlığının ve vakfın devlete bırakacağına dair bir vekaletname düzenletir. Bunu öğrenen Cihangir, sinirden deliye döner. Sibel, Cihangir’in odasına dalıp Kürşat’ın Ramo’nun işini bitireceğini öğrenir. Bu durumu Nehir’e söyler. Nehir’de Ramo’yu bulup ona tuzak kurulduğunu söyler. Nehir’in Ramo’yu uyarması sayesinde onun ikinci kez canını kurtarmış olur.

Ramo, Kürşat’ın karşısına çıkıp, ona mallarının elinde olduğunu ve aslında Cihangir’in emriyle bunu yaptığını anlatır. İkili birlikte Cihangir’in işini bitirmenin planlarını yapar. Ramo, Kürşat’ın paralarını ona vermek üzereyken üzerilerine kurşun yağar. Kürşat ölür. Ramo ise yaralanır. Ama birinin gelip, eline bir silah koyup parmak izini aldığını görür.

 Ramo 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat’ı Öldürmediğini Kanıtlayabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler