Ana SayfaDizilerBabil 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Egemen'le Evleniyor!

İlgili Postlar

Babil 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Egemen’le Evleniyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 17. yeni bölümüyle 23 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, Deniz’i görmek için Eda’nın evine gider ve ona, eğer oğlunu kendisine göstermek istemiyorsa bilmek istediğini söyler. Eda’da, uzaklaştırma bitene kadar onun Deniz’i görmesine izin vermeyeceğini söyler. İçeriden Egemen çıkar ve kovar. Egemen, İrfan’a, gidip Deniz’in velayetini alacağını ve onun Deniz’e çocuğu bile diyemeyeceğini söyler. Eda, yeni bir hayat kurmaya çalıştığını, onların hayatından onun yeri olmadığını söyler. İrfan, şimdi ne yapacak? Babil 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eda, Egemen’le evleniyor.

Cuma Dizileri 2020

Eda Egemen’le Evleniyor!

Babil 17. bölüm 1. fragmanında; Eda, İrfan’a öfkelenip gidip Egemen’le nikah masasına oturuyor. Deniz, babasını arayıp Egemen amcasının evlerinde uyuduğunu söylüyor.

İşte Babil 17. bölüm 1. fragmanı…

BABİL 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Nihal, son anda İrfan’ı kurtarır ve sevinçten onun boynuna sarılır. İrfan, arabasını bozup kendisini öldürmek isteyenin Süleyman olduğunu öğrendikten sonra, Babil’in tüm müşterilerini arayıp, orada altın falan olmadığını paralarını çekmelerinin akıllıca olacağını söyler. Tüm müşteriler Babil’e koşup paralarını geri ister. Süleyman, müşterilere teminatın kendisi olduğunu söyleyip sakinleştirir.

İrfan, bundan sonra yılanla yılan, kurtla kurt olmaya karar verir. İlay’la buluşmak ister. Ama o buluşma yerine gelmez. Akşam, karşısına çıkıp onunla konuşmak istediğini söyler. Egemen, Eda’ya evlenme teklif eder. O da kırmızı kar yağarsa ancak onunla evleneceğini söyleyip ret eder. Bu arada İrfan’ın Deniz’i gelip görmesine izin verir.

Egemen, kırmızı kar yağdırıp ona evlenme teklif eder. Ama Eda, yine onu ret eder ve İrfan’ı ne aklından ne de ruhundan çıkaramadığını söyler. İrfan, Nihal’e Babil’in bir saadet zinciri olduğunu itiraf eder. Nihal, şok olur. Eda, gizlice İrfan’ın evine girer. O sırada önce İrfan, sonra İlay eve gelir. İrfan’ın İlay’a hala onu sevdiğini söylemesiyle Eda, hayal kırıklığına uğrar ve gidip Egemen’in evlenme teklifini kabul eder. Kudret’e giden İrfan, ona Süleyman’ı nasıl bu işlere girdirdi ise kendisini de o insanlarla tanıştırmasını ister.

İrfan’a, bu işlerin kolay olmadığını söyleyen Kudret, onu Özkan ile tanıştırır. Özkan, İrfan’a bu işlere girmenin öyle kolay olmadığını, hele çıkmanın imkansız olduğunu söyleyip ondan emin olup olmadığını sorar. Onu kararlı görünce Ekber’le tanıştırır. Süleyman’da Egemen ile oraya gider. Ekber işi, Egemen’e mi verecek? Yoksa İrfan’a mı?

Babil 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Eda İrfan’ın Deniz’i Görmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler