Ana SayfaDizilerBabil 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Eda İrfan'ın Deniz'i Görmesine İzin Vermiyor!

İlgili Postlar

Babil 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Eda İrfan’ın Deniz’i Görmesine İzin Vermiyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Nihal, son anda yetişip İrfan’ın hayatını kurtarıyor. İrfan, hayatta tek güvenebileceği insan olarak Nihal’i görüyor. Kudret, İrfan’ı Özkan’a götürüyor. Özkan, İrfan’dan bu işlere girince dönüşü olmayacağını söyleyip ona emin olup olmadığını soruyor. İrfan, emin olduğunu söyleyip Ekber’in karşısına çıkıyor. Süleyman’da Egemen’i Ekber’in karşısına çıkartıyor. Ekber, bu tehlikeli işi kime verecek? Eda, İlay’la İrfan’ın konuşmalarını duyduktan sonra Egemen’in evlenme teklifini kabul ediyor. Babil 17. bölüm ön izleme yayınlandı. Eda, İrfan’ın Deniz’i görmesine izin vermiyor.

Cuma Dizileri 2020

Eda İrfan’ın Deniz’i Görmesine İzin Vermiyor!

Babil 17. bölüm ön izlemesinde; İrfan, Deniz’i görmek için Eda’nın evine gidiyor ve ona, eğer oğlunu kendisine göstermek istemiyorsa bilmek istediğini söylüyor. Eda’da, uzaklaştırma bitene kadar onun Deniz’i görmesine izin vermeyeceğini söylüyor. İçeriden Egemen çıkıyor ve kovuyor. Egemen, İrfan’a, gidip Deniz’in velayetini alacağını ve onun Deniz’e çocuğu bile diyemeyeceğini söylüyor. Eda, yeni bir hayat kurmaya çalıştığını, onların hayatından onun yeri olmadığını söylüyor. İrfan, şimdi ne yapacak?

İşte Babil 17. bölüm ön izlemesi….

BABİL 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nihal, son anda İrfan’ı kurtarıyor ve sevinçten onun boynuna sarılıyor. İrfan, arabasını bozup kendisini öldürmek isteyenin Süleyman olduğunu öğrendikten sonra, Babil’in tüm müşterilerini arayıp, orada altın falan olmadığını paralarını çekmelerinin akıllıca olacağını söylüyor. Tüm müşteriler Babil’e koşup paralarını geri istiyor. Süleyman, müşterilere teminatın kendisi olduğunu söyleyip sakinleştiriyor.

İrfan, bundan sonra yılanla yılan, kurtla kurt olmaya karar veriyor. İlay’la buluşmak istiyor. Ama o buluşma yerine gelmiyor. Akşam, karşısına çıkıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. Egemen, Eda’ya evlenme teklif ediyor. O da kırmızı kar yağarsa ancak onunla evleneceğini söyleyip ret ediyor. Bu arada İrfan’ın Deniz’i gelip görmesine izin veriyor.

Egemen, kırmızı kar yağdırıp ona evlenme teklif ediyor. Ama Eda, yine onu ret ediyor ve İrfan’ı ne aklından ne de ruhundan çıkaramadığını söylüyor. İrfan, Nihal’e Babil’in bir saadet zinciri olduğunu itiraf ediyor. Nihal, şok oluyor. Eda, gizlice İrfan’ın evine giriyor. O sırada önce İrfan, sonra İlay eve geliyor. İrfan’ın İlay’a hala onu sevdiğini söylemesiyle Eda, hayal kırıklığına uğruyor ve gidip Egemen’in evlenme teklifini kabul ediyor. Kudret’e giden İrfan, ona Süleyman’ı nasıl bu işlere girdirdi ise kendisini de o insanlarla tanıştırmasını istiyor.

İrfan’a, bu işlerin kolay olmadığını söyleyen Kudret, onu Özkan ile tanıştırıyor. Özkan, İrfan’a bu işlere girmenin öyle kolay olmadığını, hele çıkmanın imkansız olduğunu söyleyip ondan emin olup olmadığını soruyor. Onu kararlı görünce Ekber’le tanıştırıyor. Süleyman’da Egemen ile oraya gidiyor. Ekber işi, Egemen’e mi verecek? Yoksa İrfan’a mı?

Babil 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal ile İrfan Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler