Ana SayfaDizilerRamo 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat'ı Öldürmediğini Kanıtlayabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Kürşat’ı Öldürmediğini Kanıtlayabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Ramo, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Cihangir’in Doğu’yu vurması için verdiği silahın boş olduğunu anlayıp tereddüt etmeden ateşliyor. Cihangir, Ramo’ya Kürşat’ın mallarını patlattığını öğrendiğini acele etmezse ailesini öldüreceğini söylüyor. Ramo, polise haber verip Kürşat’la adamlarını tabi kendilerini de gözaltına aldırıyor. Ramo, çıktıktan sonra Kürşat tarafından yakalanıyor ve ona Cihangir”i ispiyonlayıp paralarının kendisinde olduğunu söylüyor. Kürşat, Ramo’yla iş birliği yapıp Cihangir’in işini bitirmenin planlarını yaparken vuruluyor. Bu saldırıdan Ramo’da yaralanıyor ve birisi gelip onun eline silah tutuşturuyor. Ramo 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Kürşat’ı öldürmediğini kanıtlayabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Kürşat’ı Öldürmediğini Kanıtlayabilecek Mi?

Ramo 17. bölüm fragmanında; Ramo, Kürşat’ın cenazesine katılıyor. Kürşat’ın kardeşi Ramo’ya oradan cenazesinin çıkacağını söylüyor. Büyük bir savaşın içine giren Ramo, Kürşat’ın kardeşine abisini kendisinin öldürmediğini bunu ispatlayacağını söylüyor. O da nasıl ispatlayacağını sorduğunda Ramo, ona o kişiyi getireceğini söylüyor. Nehir, Doğu ile evlenmeyi ret ediyor. Ramo, nasıl bir oyunun içine düştüğünü düşünürken karşısında Doğu’yu buluyor. Doğu, silahını Ramo’ya doğrultuyor.

İşte Ramo 17. bölüm 1. fragmanı….

 

RAMO 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihangir, Ramo’yu bir sınavdan daha geçiriyor. Ona Doğu’yu vurmasını istiyor. Ramo, silahın boş olduğunu anlayıp tereddüt etmeden tetiği çekiyor. Daha sonra, Kürşat’ın onun mallarını patlattığını öğrendiğini ailesini kurtarmak için koşmasını söylüyor. Ramo, abisini arayıp saklanmalarını istiyor. Kürşat’ın adamları evi basıyor. Ama kimseyi bulamıyor. Yolda gelirken Ramo, polisi arayıp Ramo’nun Kürşat’ın 20 milyon dolarını çaldığını Kürşat’ın da ona baskın yaptığını ihbar ediyor.

Kürşat’ın karşısına çıkan Ramo’nun üzerine silahların doğrultulduğu sırada polisler geliyor. Komiser, Kürşat’a Ramo’nun onun 20 milyon dolarını çalıp çalmadığını soruyor. Oda hayır demek zorunda kalıyor ve komiser hepsini nezarete alıyor. Ramo ve adamları daha önce nezaretten kurtuluyor.

Sibel, kendisine bir şey olduğu taktirde mal varlığının ve vakfın devlete bırakacağına dair bir vekaletname düzenliyor. Bunu öğrenen Cihangir, sinirden deliye dönüyor. Sibel, Cihangir’in odasına dalıp Kürşat’ın Ramo’nun işini bitireceğini öğreniyor. Bu durumu Nehir’e söylüyor. Nehir’de Ramo’yu bulup ona tuzak kurulduğunu söylüyor. Nehir’in Ramo’yu uyarması sayesinde onun ikinci kez canını kurtarmış oluyor.

Ramo, Kürşat’ın karşısına çıkıp, ona mallarının elinde olduğunu ve aslında Cihangir’in emriyle bunu yaptığını anlatıyor. İkili birlikte Cihangir’in işini bitirmenin planlarını yapıyor. Ramo, Kürşat’ın paralarını ona vermek üzereyken üzerilerine kurşun yağıyor. Kürşat ölüyor. Ramo ise yaralanıyor. Ama birinin gelip, eline bir silah koyup parmak izini aldığını görüyor.

Ramo 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir Kürşat’ı Öldürüp Ramo’yu Yaralıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler