Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doktor Hanım Meliha İle Vedalaşıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doktor Hanım Meliha İle Vedalaşıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Meliha, hikayesinin sonunu da anlatıp doktor hanımla vedalaşıyor. Doktor Piraye’nin hastası Akif’in, büyük bir iftiraya uğradıktan sonra o hale geldiğini anlaşılıyor. Osman, doktor Ayşe’ye güvenmeye başlıyor. Alya, kendisini derinden yaralayan babaannesinin ölümünü anlatıyor. Doktor Deniz ise, İpek ile geçmişe dönüyor ve çocuk hasretini tekrar yaşıyor. Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doktor hanım, Meliha ile vedalaşıyor.

Cuma Dizileri 2020

Doktor Hanım Meliha İle Vedalaşıyor!

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Meliha, intihar etmekten son anda vazgeçiriliyor. Melek, onu bir süre takip ediyor ve sonra bırakmak zorunda kalıyor. Kızının yaşadığından haberi olmayan Meliha, evlat acısıyla yaşamaya devam ediyor.

KIRMIZI ODA 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doktor hanıma hikayesinin sonunu anlatmak için gelen Meliha, o kadar çok şeyi anlattıktan sonra Nejdet ile olan hikayesini anlatmakta zorlanıyor. O gün Necdet’in evine gittiğinde onu bir kadınla yatakta gören Meliha, onca yaşadığı acıya rağmen bu acıya dayanamayıp intihar etmeye kalkıştığını anlatıyor.

Sırf, saçlarına Necdet’in dokunduğu kestiğini, sonra banyo yaptıktan sonra kendisini asmaya çalıştığı sırada kızının geldiğini anlatıyor. O günden sonra Meliha, Necdet ile görüşmemiştir. Hikayesi biten Meliha, doktor hanımla vedalaşıp gidiyor. Doktor Piraye’nin eski hastalarından Akif’in neden bu hale geldiği ortaya çıkıyor. Matematik öğretmeni olan Akif’in, bir öğrencinin kendisine sarılması yüzünden işinden oluyor.

Kontrollü davranmaya çalışırken, insanlardan soyutlanıyor ve bir poşet dolusu eşya ile geziyor. Küçük Osman ise, doktor Ayşe’ye tekrar geliyor. Oyuncakların içinde bir köpek yavrusu buluyor. Onu avucunun içine alıp saklayacak yer bulamıyor. Daha sonra bir kadın figürlü oyuncağı toprağa gömüyor ve o köpek yavrusunu da onun yanına bırakıyor.

Doktor Ayşe’den, ona iyi bakmasını istiyor. Doktor Deniz’e, bir çift evlatlık aldıkları kızlarına durumu nasıl açıklayabilecekleri konusunda ondan yardım istiyor. Bu durum doktor Deniz’i geçmişine götürüyor. Mutlu bir çocuk olan İpek, annesinin hamile olduğunu anladığını Deniz’e söylüyor.

Kırmızı Oda 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alya Babaannesinin Ölümünü Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler