Ana SayfaDizilerArıza 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Konsorsiyum Burak İçin Hüküm Veriyor!

İlgili Postlar

Arıza 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Konsorsiyum Burak İçin Hüküm Veriyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rukiye, Halide’den oğlunun karanlık dünyaya bulaştığını adam bile öldürdüğünü öğrenince Ali Rıza’yı evden kovar ve kendisini bulmadan geri dönmesini istemez. Halide, Ali Rıza’ya haksızlık ettiğini öğrenince gidip annesiyle konuşur. Burak’ın karşısına çıkan Halide, bulduğu kolyenin hesabını sorar. Muzaffer, Rukiye’nin yanına gidip Ali Rıza’nın askerde operasyona çıkacağını duyunca endişelendiğini ama gurur da duyduğunu söyler. O da onun vatan görevi olduğunu söylediğinde. Muzaffer, bununda millet görevi olduğunu söyler. Arııza 6. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Konsorsiyum, Burak için hüküm veriyor.

Pazar Dizileri 2020

Konsorsiyum Burak İçin Hüküm Veriyor!

Arıza 6. bölüm 2. fragmanında; Muzaffer, Ali Rıza’nın konsorsiyumu karşısına almayı becerdiğini için ona kızıyor. Burak, Mert’i büyük bir tuzağa düşürüp keyifle olacakları bekliyor. Konsorsiyum toplanıp Burak hakkındaki raconu kesip hükmünü veriyor. Bakalım Burak, hükmü yerine getirecek mi?

İşte Arıza 6. bölüm 2. fragmanı…

ARIZA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Yaşar’ın yerini bulur. Oraya gittiğinde Haşmet’le karşılaşır. Haşmet, ondan önce onu bulmuştur. İkili, Yaşar’ı sıkıştırıp o saldırı için kimsen emir aldığını sorar. Yaşar, Burak’tan emir aldığını itiraf ediyor ve öldürülmekten kurtulur. Haşmet, konsorsiyuma geri dönme kararı alır. Ali Rıza’yla da konuşup onu en üst seviyeye çıkaracağını, hatta konsorsiyuma bile girdirebileceğini söyler. Haşmet, adamlarını toplayıp Ali Rıza’nın bundan böyle sağ kolu olduğunu, kendisine duyulan saygının aynını da ona göstermelerini ister.

Ayrıca ona yapılan saygısızlığı kendisine yapılmış sayacağını da belirtir. Konsorsiyuma geri dönen Haşmet, Ali Rıza’nın sağ kolu olduğunu açıklar. Orada Burak ile Ali Rıza’nın el sıkışması istenir. Burak, Ali Rıza’nın Halide’yi elinden almasını ve Haşmet’in sağ kolu olmasını hazmedemez. Bir de üzerine onunla el sıkışmak hiç istemez. Ona dokunamayacağı için Mert’i büyük bir tuzağın içine çeker.

Elinde bir bidon benzinle Ali Rıza’nın çalıştığı durağa giden Burak, orayı yakmak ister. Ama Ali Rıza’nın gelmesiyle geri çekilir. Konsorsiyumdan habersiz birilerinin sevkıyat yaptığını öğrenen Haşmet, Ali Rıza’yı görevlendirir. Ali Rıza, Sadi’nin cebindeki telefonu arayınca karşısında Muzaffer çıkar. Sadi de Muzaffer’in adamı çıkar.

Ali Rıza, Sadi’yi öldürmüş süsü verip videosunu çeker. Haşmet, bunu konsorsiyuma izletir. Bu video Burak’ın eline geçer ve Halide’ye gösterir. Ali Rıza’lara yemeğe davetli olan Halide, annesine oğlunun karanlık dünyalara girdiğini hatta adam bile öldürdüğünü söyler.

Arıza 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rukiye Oğlunun Gizli Görevi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler