Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İnci'nin Babasını Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İnci’nin Babasını Öldürüyor Mu?

TRT’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 6. yeni bölümüyle 20 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yüklü bir su faturası kesince memur, Safiye’ye sayaçlarının bozuk olabileceğini, bu faturanın doğru olabilmesi için hamam falan çalıştırıyor olabileceklerini söyler. Safiye, memuru azarlarken Memduh bey, faturayı duyar ve şaşkınlığını gizleyemez. Onun şaşırdığını gören Safiye, sayacın arızalı olabileceğini kabul eder. Masumlar Apartmanı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han, İnci’nin babasını öldürüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Han İnci’nin Babasını Öldürüyor Mu?

Masumlar Apartmanı 6. bölüm fragmanında; İnci’nin babası onların gizlice evlendiğini duyup Han’ın karşısına çıkar, Ona, böyle kuru kuru nikah olmayacağını söyler. Ege, babasının ortalarda olmadığını ve en son Han ile görüşmeye gittiğini öğrenir. Han, İnci’ye babalarını hayatlarında istemediklerini düşündüğünü söylüyor. O da, öyle ama başına bir şey gelmesini isteyecek kadar da nefret duymadığını söylüyor. Han’ın, çöp topladığı arabanın bagajında bir insan eli görünüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 6. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, merdivenlerden düşüyor ve kendisini Memduh beyin ittiğini söyler. Han, ablasını eve getiriyor ve babası dahil kimse ona inanmaz. İnci ile evlenen Han, bir günlük balayı sürprizi hazırlar. Ama İnci, dedesine ne yalan uyduracağını bilemez Yardımına arkadaşı Esra koşar ve ona bir ödül töreni olduğu yalanını söyler. Han, İnci, Esra ve Esat, birlikte yola çıkarlar. İnci, arabada bir şeyler yemeye başlar.

Han, onun arabaya kırıntı dökmesinden rahatsız olur. Otele gittiklerinde İnci, sokak köpeklerini sevip öper ve bir de onun sevmesini zorlar. Hikmet bey, evden çıkıp gider. Neriman, abisini arayıp babasının ortalarda olmadığını söyler. Han, hemen balayını yarım bırakıp eve döner. Yine Hikmet beyi, Memduh bulur. Onun kimseyi tanımadığını fark edince yanında oturup bekler. Han gelince babası, onu da tanımaz Ölen oğlu Ömer’i beklediğini söyler.

Han, kardeşlerini toplayıp bundan sonra daha dikkatli olmaları gerektiğini, kendisinin de işten erken çıkıp geleceğini söyler. Bu duruma en çok Safiye, memnun olur. İnci, radyoda çalışmak isteyince Han, onun Uygar’la aynı iş yerinde çalışmasını istemez ve ona yeni bir iş ayarlar. İnci, kendi kararlarını kendisini vermek istediğini söyler. Han’ı görmeye İnci’nin babası gelir ve kızıyla gizlice evlendiklerini bildiğini hayırlı olsun demek için geldiğini söyler.

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Gelen Su Faturasından Utanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler