Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Diziye 4 Konuk Oyuncu Birden...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Diziye 4 Konuk Oyuncu Birden Katılıyor!

Star Tv’nin, sevilen dizisi Menajerimi Ara, 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Beren, Dicle’nin annesiyle telefonda konuşmalarını duyar ve aslında onun kendisine öz kızı gibi davranan Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenir. Duyduklarına inanamayan Beren, Barış’a Dicle’nin Kıraç’ın öz kızı olduğunu duyduğunu anlatır. Ajanstakiler, Dicle’nin Kıraç’ın öz kızı olduğunu öğrenecek mi? Menajerimi Ara 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diziye 4 konuk oyuncu birden katılıyor.

Pazar Dizileri 2020

Diziye 4 Konuk Oyuncu Birden Katılıyor!

Menajerimi Ara 9. bölüm 2. fragmanında; Dicle, kendisine bakım yapıp makyaj yapmaya başlıyor. Barış ile Beren’in oynadığı dizide ikili sonunda evleniyor. Dizinin bu haftaki bölümüne;, Feyyaz Yiğit, Burak Tozkoparan, Ali Yoğurtçuoğlu ve  İlkin Tüfekçi,konuk oyuncu olarak katılıyor.

İşte Menajerimi Ara 9. bölüm 2. fragmanı…

MENAJERİMİ ARA 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Mayda’nın, ajansa gelip şirketi kendisinin aldığını açıklamasından sonra, Dicle onunla konuşmak istediğini söyler. Dicle, Mayda hanıma Kıraç beyle sanki aralarında bir şeyler olmuş gibi konuşulduğunu ama kesinlikle öyle bir şey olmadığını, annesiyle Kıraç beyin Antalya’dan çocukluk arkadaşı olduğunu ve o işe girmesi için kesinlikle ondan torpil almadığını söyler. Mayda hanım, bu konuşmadan sonra rahatlar ve Kıraç’a, neden bunu kendisine daha önce anlatmadığını sorar. Kıraç, önce Dicle’nin kendisinin kızı olduğunu itiraf ettiğini zannedip şaşırır. Sonra, Dicle’nin annesinin arkadaşı olduğunu söylediğini duyunca rahatlar.

Burçin Terzioğlu, yapılacak ödül törenine kendi tasarım kıyafetleriyle katılmak ister. Onun rüküş olduğunu söylemeye kimse cesaret edemez. Dicle, Burçin Terzioğlu‘nun konuşmalarından üstündeki elbiseden bahsettiğini zannedip korkunç olduğunu söyleyiverir. Çınar, Burçin’e, elbiseyi takipçilerinin beğenisine sunmasını ister. Takipçileri de elbiseyi beğenmeyince Burçin, başka bir kostüm giyer. Tam konuşmacı olarak sahneye çıkacağı sırada, sponsorlardan birinin sözlü tacizine uğrar.

Adamı, yaptığına pişman eder. Ama sahneye üstü başı berbat bir şekilde çıkmak zorunda kalır. Kendisini toparlayamayınca da başından geçenleri herkese anlatır. Barış, Dicle ile kapıda buluşmak ister. İkilinin buluştuğunu anlaşan Beren, gizlice onları dinler. Dicle, Barış’a onunla sadece arkadaş olabileceklerini söyler. Daha sonra Dicle, annesiyle konuşuyor ve onun konuşmalarını dinleyen Beren, onun Kıraç’ın öz kızı olduğunu anlar.

Menajerimi Ara Dizisinin Yayın Günü Değişti! Menajerimi Ara 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler