Ana SayfaKimdirBurak Tozkoparan Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Tozkoparan Kimdir?

Oyuncu Burak Tozkoparan kimdir? Son dönemlerde “Kırgın Çiçekler” ve “Paramparça” dizilerindeki rolleriyle büyük beğeni alan ve dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Burak Tozkoparan kimdir? Genç kızların yeni gözdesi olan sinema, dizi film oyuncusu ve müzisyen Burak Tozkoparan hakkında merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Burak Tozkoparan kaç yaşında? Aslen nereli? Sevgilisi kimdir?

Yakışıklı oyuncu, 14 Kasım 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne ve babası tarafından aslen Rizelidir. Yakışıklı oyuncunun bir dönem, oynadığı dizilerdeki rol arkadaşları olan Leyla Tanlar ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşadığına dair iddialarla adı anılmıştır. Yaptığımız araştırmalar ve oyuncunun röportajlarına göre ise sevgilisi yoktur.

Burak Tozkoparan boyu kilosu? Göz rengi nedir? Hangi burç?

1.80 cm boyunda, 74 kilo ve mavi gözlüdür. Akrep burcudur.

Burak Tozkoparan Kimdir?

Aslında baterist ve müzisyen olan Burak Tozkoparan, ilk kez “Paramparça” dizisiyle TV ekranlarında tanınmaya başlandı. Kendisini birçok sanat dalında yetiştirmiş olan Burak; Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Okan Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde tam burslu olarak öğrenim hayatına devam etmektedir.

Müzik yeteneğini, 2 Nisan 2011 yılında Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenmiş olan Vodafone 14. Liseler Arası Müzik Yarışmasında/Enstrüman Çalanlar Dalında bateri icrasıyla taçlandırmış ve birinci olmuştur. Halen müzik kariyerine devam eden Burak, birçok müzik grubuyla çalışmış ve ünlü müzisyen ve besteci Olcayto Ahmet Tuğsuz’un eşliğinde kurulan ‘Pervane’ adlı grupta da bateristlik yapmıştır.

İlk kez, 2014 yılında başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı ve Ebru Özkan’ın paylaştıkları “Paramparça” dizisiyle tanındı. 3 sezon boyunca rol aldığı bu dizideki “Ozan” karakteriyle oldukça ilgi gördü. Ardından 2016 yılında vizyona giren “Hesapta Aşk” adlı sinema filmiyle beyaz perdeye adım atmıştır.

Son olarak da 2017-2018 yayın döneminde “Kırgın Çiçekler” dizisinin 3. Sezonundaki “Komiser Ali” karakteriyle ve dizide özellikle de oyuncu Biran Damla Yılmaz ile olan uyumu büyük beğeni toplamıştır.

Rol Aldığı Dizi Filmler

2017-2018-Kırgın Çiçekler 3. Sezon (Komiser Ali-ATV)

2014-2016-Paramparça (Ozan Gürpınar-Star TV)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

2016-Hesapta Aşk-Gizli Ajanda (Mert)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler