Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adnan Silahla Oynarken Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adnan Silahla Oynarken Yaralanıyor!

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 69. yeni bölümüyle 22 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yılmaz, oğluna Demir’in sünnet düğünü yaptığını duyunca dayanamayıp Yamanların konağını basar. Demir’in karşısına çıkan Yılmaz, ondan oğlunu ister. O sırada Adnan, Demir’in odaya bıraktığı silahı bulup oynamaya başlar. Tam Yılmaz, silahının tetiğini Demir’e çekeceği sırada yukarıdan silah sesi duyulur. Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adnan, silahla oynarken yaralanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adnan Silahla Oynarken Yaralanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 1. fragmanında; Herkes, Yılmaz’ın Demir’e doğrulttuğu silahı ateşleyeceğini zannedip nefeslerini tuttuğu anda, üst kattan bir silah sesi duyuluyor. Adnan, Demir’in ortaya bıraktığı silahla oynarken yaralanıyor. Züleyha, oğlunu kucakladığı gibi hastaneye yetiştiriyor. Adnan’ın yaşaması için herkes, ameliyathanenin önünde dua etmeye başlıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1317175868649779201

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, tam Yılmaz’a giderken Demir karşısına çıkar ve onun kaçtığını anlar. Onu ve çocukları alıp Sevda’nın konağına götürür. Sevda, Demir’i sakinleştirmeye çalışır. Hatta sert çıkıp onun babasına değil annesine benzediğini söylar. Yılmaz, Hünkar’ın Demir’e kendilerini ispiyonladıklarını düşünüp konağı basıp, onu bir kulübeye götürür.

Kulübeyi ateşe veren Yılmaz, onun kendilerinden çaldıkları hayatın intikamını almaya çalışır. Ama Fekeli’nin gelmesiyle Hünkar, yanmaktan kurtulur. Züleyha’da, ilk fırsatta Hünkar’a gidip ona bıçak çekar. Ona hiç güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anladığını söylerken Sevda, gelir ve Hünkar’ın masum olduğunu Demir’e Şermin’in söylediğini kulaklarıyla duyduğunu söyler.

Züleyha, Hünkar’a sarılıp ondan özür diler. Demir’e de konağa gelmesi için açık kapı bırakır. Yılmaz, Müjgan’dan boşanmak istediğini açıklar. Ama Müjgan, kabul etmez. Demir, konağa geldikten sonra hemen Adnan’a sünnet düğünü yaptırmak ister ve hazırlıklar başlar. Bunu duyan Yılmaz, Yamanların konağına gidip Demir’in karşısına çıkar. Ona kimin oğlunun sünnet düğünü yaptığını sorup silahını çeker. O sırada Adnan, Demir’in bıraktığı silahla oynarken silah ateşlenir. Adnan, yanlışlıkla kendisini mi vuracak?

 Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler