Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep'i Eve Kitleyip...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’i Eve Kitleyip İşe Göndermiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 16. yeni bölümüyle, 21 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, Burhan’la kavga ettiği için nezarete düşer. Zeynep, Mehdi’ye ateş püskürür. Karısını ve kızını, arkasındakileri düşünmeden nasıl böyle bir şey yapabildiğini ona sorar. Mehdi ise, onları korumak için yaptığını, yine olsa yine yapacağını söyler. Kibrit, Müjgan’a babası eğer hapisten çıkmazsa ondan hesap soracağını söyler. Barış, Zeynep’in hayatının çok karışık içinde boğulduğunu anlar. Zeynep, Mehdi’ye bir daha kavga etmemesini ister. O da söz veremeyeceğini söyleyince arkasını dönüp gider. Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Zeynep’i eve kilitleyip işe göndermiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’i Eve Kitleyip İşe Göndermiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 2. fragmanında; Zeynep’i işten eve Barış bey bırakıyor. Bunu gören Müjgan, onu Mehdi’ye ispiyonluyor. Mehdi, karısını kimsenin eve bırakamayacağını söylüyor. Üzerine birde Zeynep, Burhan’la görüşmeye gidiyor. Zeynep, normal alıştığı gibi giyiniyor. Onun giyinmesine de kafayı takan Mehdi, karısının açık giyinmesini istemiyor. Hatta, onu eve kilitleyip işe göndermiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/-uolUW-1iB4

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, Emine hakkında araştırma yapıp onun yaşadığı eve gider ve ona kim olduğunu sorar. Emine, yüzüğünü göstererek Faruk’un kendisine evlenme teklif ettiğini, yakında evleneceklerini söyler. Selin, onun metres olduğunu ima edince Emine, ona Faruk’la bir iki kez yemeğe çıktığını söyleyip tatile kendisiyle gideceğini söyler.

Faruk, eve gelir ve Emine’ye babasının her şeyi öğrendiğini, kendisini Londra’daki şirketin başına geçirdiğini, 4 haftalığına orada olacağını. daha sonra geleceğini söyler. Emine, televizyonda Faruk’le Selin’i el ele röportaj verirken görür. Selin, gazetecilere iki hafta sonra evleneceklerini söyler.

Emine, duyduklarından sonra sinir krizi geçiriyor ve eski elbiselerini giyip mahalleye annesinin yanına geri döner. Mehdi, Burhan’ın yanında Serhat’ı görünce Benal’i Sultan’ın evine yerleştirir. Zeynep, işe geç kaldığı için Barış onu işten kovar. İşe geri dönmek için Zeynep, gidip tekrar Barış’la görüşür. Barış, ona bir şans daha vermek ister. Müjgan, Burhan’la gizlice buluşur. Mehdi, onları görüp Burhan’ın üzerine saldırır. Zeynep, Burhan’la görüşmede iken Kiprit’ten babasının kavga ettiğini öğrenip fenalaşır.

Doğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler