Ana SayfaDizilerHekimoğlu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'i Sorun Araması Konusunda Uyarıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’i Sorun Araması Konusunda Uyarıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 22. yeni bölümüyle 22 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gelen sporcu bir hastaya, kanser teşhisi konulur. Orhan ise, hastanın kanser olmadığını iddia eder. Ateş, Selin’e kendisinden nefret ettiğini ima eder. Oda, Ateş’i sevdiğini itiraf eder. Bu, öylesine söylenmiş bir itiraf mıydı? Yoksa Selin, Ateş’in İpek’e olan ilgisinden onu kıskandı mı? Hekimoğlu 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’i sorun araması konusunda yine uyarıyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’i Sorun Araması Konusunda Uyarıyor!

Hekimoğlu  22. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye, sürekli salyası akan bir hasta geliyor. Ateş ve ekibi, bu adamın neden salya akıttığını araştırmaya başlıyor. Emre ile Zeynep, bir bisiklet yarışına giriyor. Mehmet Ali ise, onlar üzerinden iddiaya giriyor. Ateş, Metin’in dosyasını tekrar ele alıyor. Bu duruma İpek ve eski karısı karşı çıkıyor.

İşte Hekimoğlu 22. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/XGRm–GX8Us

HEKİMOĞLU 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Ateş, annesinin ve babasının kendisini görmek için İstanbul’a geldiğini öğrenir. Ama oralı olmaz. Hastanedekiler, onun annesi ve babasının gelmesinden neden rahatsız olduğunu konuşmaya başlar. Hastaneye gelen bir hasta, elektrik çarpmış gibi titremektedir. Hasta için bütün tetkikler yapılır. Sonucunda, hastanın büyük oranda radrasyona maruz kaldığı ortaya çıkar.

Genç hastada oluşan tümör alınır. Hastanın kız arkadaşı kapıda ondan haber bekle ve Zeynep doktorla karşılaşır. Zeynep,hastanın kız arkadaşına onun durumunun pek iyi olmadığını, bundan sonra hayata tutunmasının imkansız olduğunu söyler. Oğlu için üzülen baba ise, ondan yaptıkları için defalarca kere üzülür.

Ateş, kendisini görmeye gelen anne ve babasıyla bir kez görüşür. Aslında, onların kendisini sakat bir şekilde görmesini istemediği için görüşmez. Onları özlemediği için değil. Babası, oğlunun kendileriyle ilgilenmemesi için söylenirken, annesi onun yoğun olduğunu bünyesinde kaç tane doktor çalıştırdığını söyler. Taksiye binen Ateş’in anne babası tekrar memleketlerine döner. Ateş, İpek’in odasında gizlice bir şeyler ararken ona yakalanır. Onu kızdırmamak için ona peri kızı gibi olduğu iltifatında bulunur.

Hekimoğlu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan İle Ateş Vaka Konusunda Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler