Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Cengiz'in İntikam Ateşinden...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Cengiz’in İntikam Ateşinden Ailesini Koruyabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Oğlunun Cumali tarafından öldürüldüğünü öğrenen Cengiz, Yamaç’ı yanına çağırır. Ona, abisinin Arık’ı öldürdüğünü söyler. Olanlardan haberi olmayan Yamaç, donup kalır. Şimdi Cengiz’in elinde olan Yamaç’ın başına neler gelecek? Cengiz, oğlunun intikamını Yamaç’tan mı alacak? Çukur 4. sezon 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, Cengiz’in intikam ateşinden ailesini koruyabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Cengiz’in İntikam Ateşinden Ailesini Koruyabilecek Mi?

Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanında; Yamaç, Arık’ı öldüren abisinden bu yaptığının nelere mal olacağının hesabını soruyor. Onu söylediklerine aldırmayan Cumali, çukuru da ailesini de koruyacağını, isterse kafasına sıkacağını söylüyor. Arık’ın annesi, oğlunun kanını dökenin cezasını çekmesini istiyor. Cengiz’in adamları çukura gelmeye başlıyor.

İşte Çukur 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yamaç, Cengiz’i öldürmek izin av partisinin uygun bir zaman olacağını düşünür. Abisiyle konuşup onu öldürmek için bir plan yapar. Aliço, Yamaç’ın bulacağı şekilde bir silah ayarlayıp ormana yerleştirir. Pusuda bekleyen Aliço, onun silahı bulduğunu gördükten sonra Vartolu ile beklemeye başlar. Yamaç, fırsatını bulup silahı Cengiz’e doğrultur. Ama silah boş çıkar.

Cengiz, Yamaç’ın kravat iğneliğine yerleştirdiği cihazdan onun tüm konuşmalarını öğrenir ve adamları Aliço’nun koyduğu silahın içini boşaltıp geri yerine koyar. Yamaç’ın tüm planını boşa çıkaran Cengiz, ona bir çelik yelek giydirip üzerine ateş eder. Sonrasında Arık’in yapacağı baskında onu koruma görevi verir. Arık, onun kendisini korumasını istemeyip ikili kavgaya tutuşur.

Maç sırasında silahlı saldırıya uğrayan bir çok kişi hayatını kaybeder. Arık’ın en değerli şeyi olan Şimşek ismindeki atını Cumali, ondan intikam almak için çaldırır ve ona haber gönderir. Arık, Şimşek’in öldürüldüğünü düşünür ve Cumali’nin kendisini çatıda beklediğini duyunca oraya gider. İkili büyük bir kavgaya tutuşur. Arık’ın Cumali’le, onu doğmamış çocuğunun yanına göndereceğini söylemesi fitili ateşler. Cumali, çekip Arık’ı vurur. Vurulan Arık, çatıdan aşağı düşer ve hayatını kaybeder.

Çukur 4. Sezon 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Yamaç’a Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler