Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hikmet Bey İnci'yi Eve Getiriyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hikmet Bey İnci’yi Eve Getiriyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 6. yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İnci’in babası onların gizlice evlendiğini öğrenip Han’la konuşmaya gidiyor. Daha sonrasında adam ortadan kayboluyor. Han, İnci’nin radyoda çalışmasına izin veriyor. Ama Uygar’la aynı iş yerinden olmasından rahatsız olup radyoyu satın alıyor. Bunu öğrenen İnci, Han’la tartışıyor. Ege, babasının en son Han’la görüşmeye gittiğini öğreniyor. İnci’de durumu öğrenip onunla konuşmaya gittiğinde Hikmet, onu Yasemin zannediyor. Hikmet bey, İnci’yi eve getiriyor. Onu evde babasının yanında gören kızlar ve Han donup kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Hikmet Bey İnci’yi Eve Getiriyor!

Masumlar Apartmanı 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İnci’nin babası, Han’ın yanına gidip, onun kızıyla gizlice evlendiğini öğrendiğini böyle kuru kuru nikahın olmayacağını söylüyor. Adam ondan sonra ortadan kayboluyor. Ege, babasını merak edip karakola kayıp ilanı veriyor. Safiye, Han’ın İnci’yle gerçekten evlenip evlenmediğini merak ediyor. Gülben, o evlenen kişinin Esat olduğunu söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, Gülben’in Esat’a olan ilgisini anlayıp onu banyoya sokup kaynar suyla yıkanmaya zorluyor. Daha sonra Han, telefonunu şirkette unutuyor. Esat, telefonu eve bırakmaya gittiğinde Gülben, ona neden yüzük takmadığını soruyor. Evlenenin Esat olmadığını anlayan Safiye, Gülben’i sıkı sıkı giydirip nüfus müdürlüğüne gönderiyor. Gülben, orada yere düşüyor ve kimsenin kendisine dokunmasını istemediğini için yerlerde sürünüp kalkmaya uğraşıyor.

Han’ı arayan memur kız kardeşinin nüfus müdürlüğünde olduğunu haber veriyor. Gülben’i, altına kaçırmış bir vaziyette bulan Han, onu eve getiriyor. Daha sonra onun kendisinin evlenip evlenmediğini öğrenmek için oraya gittiğini öğreniyor. Han, onlara evlense onların haberi olacağını söyleyince hem Safiye, hemde Gülben rahatlıyor.

İnci, radyoda işe başlıyor ama programı Esra ile yapıyor. Han, yinede İnci’nin aynı iş yerinde çalışmasını istemiyor ve radyoyu satın alıyor. Bunu öğrenen İnci, Han’ın kendisini kontrol etmesinden rahatsız olduğunu söyleyip onunla tartışıyor. Ege, babasının arkadaşından onun en son Han ile konuşmaya gittiğini öğreniyor ve ablasına durumu anlatıyor. İnci, Han’la konuşmaya giderken Hikmet bey ona Yasemin diye seslenip, onu kolundan tutup eve getiriyor. Safiye, ayakkabılarıyla salonda oturan İnci’yi görünce şok oluyor.

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İnci’nin Babasını Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler