Ana SayfaDizilerBaraj 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazada Ağır Yaralanan Nehir'e Ne...

İlgili Postlar

Baraj 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazada Ağır Yaralanan Nehir’e Ne Olacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 10. yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Polisler her yerde Nehir’i arıyor. Nazım, işinden izin alıp onu ormandaki kulübede saklıyor. Tarık, baraja dönüp Nehir’i buluyor ve ondan af dileyip ona aşık olduğunu söylüyor. Nehir, onu kovuyor. Nazım, Tarık’la birbirlerine giriyor. Tarık, Fulya ile nişanlanmaya karar veriyor. Öte yandan İbrahim, onun Zahra ile öpüştüklerini görüp videoya çekiyor ve ikiliyi tehdit ediyor. Fulya’yı da koluna alan Tarık, Nazım’la Nehir’i nişanına davet ediyor. Nişana giderken Nazım’la Nehir kaza yapıyor. Kazada ağır yaralanan Nehir’e ne olacak?

Salı Dizileri 2020

Kazada Ağır Yaralanan Nehir’e Ne Olacak?

Baraj dizisinin 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kemal bey, eşi ve kızıyla Baraj’a dönüyor. Tarık, hemen Nehir’in bulunduğu kulübeye gidip ona yaptıklarından pişman olduğunu ve kendisini affetmesini istiyor. Nehir, onu kovuyor. O ise, başta oyun olarak başladığını ama sonradan ona aşık olduğunu söylüyor. O sırada Nazım geliyor. İkili bir kavgaya tutuşuyor.

BARAJ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zahra, Tarık’ı karnındaki bebekle tehdit etmeye devam ediyor. Tehditlere aldırmayan Tarık, Fulya’yla bir an evvel evlenmek istediğini Kemal beye söylüyor. Kemal, bey yurt dışı seyahatinden sonra nişanlarını İstanbul’da yapmak istiyor. Tarık, acele edip orada aile arasında bir nişan yapmak istediğini söyleyince Fulya havalara uçuyor.

Polisler her yerde Nehir’i arıyor. Baraj’a da gidip orada soruşturma yapıyor. İbrahim polisleri, Nazım’ın kaldığı kulübeye götürüyor. Nazım, Nehir’i saklayıp onlara öyle birini görmediğini tanımadığını söylüyor. İfade vermek için hem Tarık, hemde Nazım karakola götürülüyor. Tarık, Fulya’yı da alıp Nazım’ın evine gidip içeri giriyor. Nehir’le onu akşam olacak nişanlarına çağırıyor.

Nazım, nişana gitmek istemiyor. Ama Nehir, onlara nişanlarına geleceklerini söylüyor. Nazım, Nehir’le bu yüzden tartışıyor. Zahra, fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Onun başında yine Tarık’ı gören Zahra’nın kocası onlardan şüphelenip bebeğe DNA testi yapılmasını istiyor. İbrahim, Zahra ile Tarık’ı öpüşürken görüp onlarını videosunu çekmiştir ve o videoyla ikiliyi tehdit ediyor.

Tarık, tehditlere boyun eğmeyince İbrahim, nişanda o görüntüleri herkese izlettirmek için bilgisayarın başından ayrılmıyor. Nazım ile Nehir, yolda kaza geçiriyor. Kanlar içindeki Nehir’i kucağına alan Nazım, nişana gelip yardım istiyor. O sırada İbrahim, videoyu açıyor. Zahra’nın kocası görüntüleri izliyor.

Baraj 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ın Nişanına Gitmek İsteyince Nazım Çıldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler