Ana SayfaDizilerHekimoğlu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Emre Arasında Sürpriz Yakınlaşma!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Emre Arasında Sürpriz Yakınlaşma!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dünyaca ünlü bisiklet yarışçısı fenalaşıp hastaneye getiriliyor. Nefes almakta zorluk çeken hasta, doping aldığını itiraf ediyor. Ancak, sporcunun hastalığı dopinge bağlı olmadığı anlaşılıyor. Metin ile Ateş, çekişmesi devam ediyor. Ateş, gizlice onun dosyasını alıp son durumunu öğreniyor. Hekimoğlu 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Emre arasında sürpriz yakınlaşma oluyor.

Salı Dizileri 2020

Zeynep İle Emre Arasında Sürpriz Yakınlaşma!

Hekimoğlu 23. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye gelen bir hasta ısrarla kendisini Ateş’in tedavi etmesini istiyor. Hatta musallat oluyor. AİDS tanısı konulan hasta, Zeynep onu muayene ettiği sırada onun yüzüne enfekte kan öksürüyor. Bu durum sonrasında Emre ile Zeynep, yakınlaşmaya başlıyor. Bakalım bu yakınlaşmanın sonunda ikili arasında büyük bir aşk mı doğacak?

İşte Hekimoğlu 23. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/C0TIjKZ0kDQ

HEKİMOĞLU 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dünyaca ünlü Türk bisiklet yarışçısı Önder, yarış sırasında fenalaşıp hastaneye getiriliyor. Ateş ve ekibi hastanın, rahatsızlığını araştırmaya başlıyor. Önder’in menajeri onun bir an evvel hastaneden çıkması için İpek’e büyük bir miktar bağış bile yapıyor. Hasta doping aldığını itiraf ediyor. Ama onun bu rahatsızlığı dopingden olmadığı ciğerinde hava olduğunu anlaşılıyor.

Önder’in ciğerindeki hava büyük bir titizlikle alınıyor. Ancak hasta iyileşeceğine daha da kötüleşiyor. Onun kanser olmasından şüpheleniyor ve gerekli testler yapıldıktan sonra kanserde olmadığı anlaşılıyor. Ama Önder’in menajeri basına onun kanser olduğunu haber veriyor. Ateş, bunu yapanın menajer olduğunu anlıyor. O da itiraf etmek zorunda kalıyor. Önder’e, kanseri atlatıp tekrar yarışlara katıldığı zaman büyük olay olacağı için yaptığını söylüyor. Ama Önder, onu işten kovuyor.

Ateş, ekibinden Önder’in boyun emarı çekilmesini istiyor. Önder’in, bir hastalığı olduğunu ve kan transferi aldığı sürece sağlıklı olabileceğini anlıyor. Selin’in gergin olmasından onun hayatında bir şeylerin ters gittiğini anlaşan Ateş, Metin’le aynı seansa giriyor. İkili, orada birbirlerine giriyor. Ateş, gizlice Metin’in dosyasını bulup onun sağlığı hakkında bilgi ediniyor. Zeynep ile Emre, bisiklet yarışına giriyor ve kazanan Zeynep oluyor.

Hekimoğlu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’i Sorun Araması Konusunda Uyarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler