Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Bir Annenin Günahı dizisi, kanal D ekranında yayınlanacak. Büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin edilen dizinin yapımcılığını Limon film, Hayrı Aslan’ın üstleniyor. Dizi mart ayında sete çıktı. Ancak korona virüs nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Bir Annenin Günahı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragman büyük beğeni topladı. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin yayın günü büyük bir merakla bekleniyor. Ayrıntılar haberimizde…

Özge Özberk Kimdir?

Musa Uzunlar Kimdir?

Bir Annenin Günahı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’in yeni bomba dizisi, sezona damgasını vuracak. Bir Annenin Günahı ilk fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda, Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi isimler bulunuyor.

İşte Bir Annenin Günahı dizisinin ilk fragmanı….

https://youtu.be/fpiGmyNGrXg

Bir Annenin Günahı, dizisi fragmanı ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre yakında izleyicileriyle buluşacak olan dizi Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlandı.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanal D ekranında yayınlanacağı gün büyük bir merakla beklenen Bir Annenin Günahı dizisinin baş rollerini, Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi usta oyuncular paylaşıyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN KONUSU!

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, Ahmet Yurdakul’un senaryo danışmanlığı yaptığı dizinin genel yönetmenliğini, Yüksel Aksu’nun dizinin yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman üstleniyor. Filipinler’de büyük ilgi gören “A Mother’s Guilt” diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisi için nefesler tutulmuş durumda.

Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini konu alan Bir Annenin Günahı dizisi, dramatik hikayesiyle sezona damga vurması bekleniyor.

Büyük bir merakla beklenen dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. İzleyiciler böylesi oyuncuları bir arada görecekleri için çok heyecanlandı. Çok yakında izleyicisiyle buluşacak dizinin yayın günü ise büyük merak korusu oldu.

Emre Kınay Kimdir?

Bir Annenin Günahı Yeni Sezona Bomba Gibi Düşecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler