Ana SayfaDizilerMucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının Eskisi Gibi Olmasından...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının Eskisi Gibi Olmasından Korkuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 34. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tanju hoca, baş asistanlık için Nazlı, Ali, Doruk ve Demir’i bir yarışa sokuyor. En başarılı olan baş asistan olacağı yarışta en yüksek puanı Nazlı alıyor. Ali, araba sürmeye merak sarıyor. Hastaneye gelen hastanın Down sendromlu oğlu kayboluyor. Ali, arkadaşlarından yardım istiyor ve onu aramaya çıkıyor. Tanju, durumu öğrenince Ali, ondan bir ceza bekliyor. Ama beklediği olmuyor. Ali, arabayla kaza yapıyor. Yere düşen bisikletli Nazlı’nın babası çıkıyor. Mucize Doktor 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazlı, babasının eskisi gibi olmasından korkuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı Babasının Eskisi Gibi Olmasından Korkuyor!

Mucize Doktor 35. bölüm 1. fragmanında; Ali, Nazlı’nın babasını muayene ediyor ve onun sokaklarda yaşadığı için gıdasız kaldığını anlıyor. Nazlı, yıllar sonra babasıyla tekrar karşılaşmaktan çok tedirgin oluyor. Onun eskisi gibi içince bir canavara dönüşmesinden korkuyor. Ali, Nazlı’yı ikna edip babasıyla konuşmasını istiyor. Hastaneye 33. kattan düşen ve ölmeyen hasta geliyor. Bu hasta basınında ilgisini çekiyor ve hastanenin önü gazetecilerle doluyor.

İşte Mucize Doktor 35. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adil hoca felçli kalıyor. Yinede Ali’ye hayatını kurtardığı için teşekkür ediyor. Selvi, Adil’in parmağını oynattığı müjdesini Ali’ye veriyor. Hastanedekiler ona sürpriz bir doğum günü hazırlıyor. Ali, kendisinden habersiz Adil hocaya sürpriz parti düzenlenmesine bozuluyor. Ferda’nın babasıyla arası düzeliyor.

Ali, araba sürmeye merak sarıyor. Doruk ona, araba sürmeyi öğretiyor. Nazlı, Ali’nin kendisini bırakıp gittiği ve aramadığı için ona küsüyor. Hastaneye gelen hasta, Down sendromlu oğlunu Ali’ye emanet ediyor. Çocuk hastaneden çıkıp gidiyor. Ali, onu bulmak için arkadaşlarını toplayıp onlardan kendisinin hastanedeymiş gibi davranmalarını istiyor.

Çıkıp çocuğu bulup getiriyor. Tanju hoca, onun çocuğu aramaya gittiğini duyunca çok kızıyor. Ama Ali’nin arkadaşlarını örgütlediğini öğrenince ondaki gelişmeyi fark edip ona ceza vermiyor. Tanju hoca, baş asistanlık için bir yarış başlatıyor. Demir, Nazlı, Doruk ve Ali arasında olan yarışta Demir ve Doruk 5’er puan alıyor. Ali 7 puan ve Nazlı 9 puan alarak baş asistan olma yolunda ilerliyor.

Ali, Nazlı’yı arabaya bindirip yola çıkıyor. Yolda Ali, arabayı çarpıyor. Yol kenarında düşen bir bisikletli görüp yanına gidiyorlar. Adam Nazlı’nın babası çıkıyor.

Mucize Doktor 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Yine Tanju’yu Kızdıracak Bir Şey Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler