Ana SayfaDizilerMucize Doktor 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Yine Tanju'yu Kızdıracak Bir...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Yine Tanju’yu Kızdıracak Bir Şey Yapıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 34. yeni bölümüyle 22 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Ferda’nın kendisini kıskandığını anlar ve bunu onun yüzüne vurur. Ona, araba kullanmayı bilmediği için babasını eve götürüp getiremeyeceğini söyler. Doruk ise, Ali’yi araba sürmesi için zorlar. Henüz ehliyeti olmayan ve araba kullanmasını bilmeyen Ali, direksiyon başına geçer ve hakimiyeti kaybedip bir adama çarpar. Ali ile Nazlı, adamın yaşayıp yaşamadığına bakar. Nazlı, o kişinin yıllardır görmediği babası olduğunu anlar. Mucize Doktor 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, yine Tanju’yu kızdıracak bir şey yapıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Yine Tanju’yu Kızdıracak Bir Şey Yapıyor!

Mucize Doktor 34. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye gelen yaralı bir adam, oğlunun down sendromlu olduğunu ve onun kendisini beklediğini söylüyor. Bunu duyan Ali, o çocuğu anlayan sadece kendisi olduğunu düşünüp onu bulmaya gitmek istiyor. Tanju hoca, buna karşı çıkınca ondan gizlice çocuğu bulmaya gidiyor. Durumu öğrenen Tanju, Ali’yi bu sefer bitireceğini söylüyor.

İşte Mucize Doktor 34. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜM ÖZETİ! 

Tanju hoca, Ferda’nın hastanede kalmasını ister. Onu, Ferman hocayla bir imtihana sokar. Eğer, Ferda galip gelirse hastane de kalma şansına sahip olacaktır, Adil hoca, ameliyattan çıkar ama bir tarafı tutmaz durumdadır. Onu Selfi’den ve Ali’den kıskanan Ferda, babasıyla pek iletişim kurmakta zorluk çeker.

Hastaneye, kaza yapan bir karı koca ve çocuk gelir. Adam, karısıyla ve kaza yapan çocuğuyla pek ilgilenmez. Ferda, adamla yakından ilgilenip onun psikolojik sorunu olduğunu anlar ve sorunu çözer. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini kabullenir. Doruk, Ali ile konuşup Nazli’ya bir sürpriz parti hazırlatır.

Ama Nazlı, bundan pek hoşlanmaz. Onun hoşlanmadığını anlayan Ali, ortadan kaybolur. Nazlı, onu çıkıp aramaya başlar. Ali ise Kıvılcım’ın bebeğini göremeye gitmiştir. Ferman ile Kıvılcım, onun Ali ile uyumasına izin verir. Ali, abisi olduğuna inandığı bebekle bilikte sabaha kadar uyur.

Mucize Doktor 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Çarptığı Adam Nazlı’nın Babası Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler