Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Kızını Da Alıp Gidiyor...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Kızını Da Alıp Gidiyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nare ile Sancar, Melek’i baygın bir şekilde bulup hastaneye koşuyor. Menekşe, Akın’ı çıkartmaya çalışırken Gülsiye’ye yakalanıyor. Durumu kurtarmaya çalışan Menekşe, Yahya ile Gediz’e seslenip korumaların bayıltıldığını Melek’in de hastaneye kaldırıldığını söylüyor. Hastanede, Melek’in kalbi duruyor ve Sancar, kızının hayatta kalması için ondan uzak olamaya razı olduğunu dileyip adakta bulunuyor. Sefirin Kızı 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nare, kızını da alıp gidiyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Kızını Da Alıp Gidiyor Mu?

Sefirin Kızı 25. bölüm 1. fragmanında; Sancar Gediz’e, Nare’yi alamadığını kendisi şüphenin kurbanı olduğunu, ona da kibrinin kurbanı olmasını istiyor. Melek, mahkemenin sonucunda babasının kendisinden vazgeçtiğini düşünüp ondan kaçıyor. Nare, hava limanında Sancar’la vedalaşıyor. Konaktakiler, Nare’ye yaptığı haksızlığı anlıyor, Başta Sancar’ın annesi ondan gitmesini istemese de bir çare olamadığını anlıyor. Sancar, Nare ve Melek ile, son kez kucaklaşıyor.

İşte Sefirin Kızı 25. bölüm 1. frargmanı…

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar ile Nare, Melek’i baygın halde bulunca onu kucaklarına alıp koşuyor. Menekşe ise, Akın’ı evden nasıl çıkartmanın derdine düşüyor. Hemen, ahaliye birilerinin korumaları bayılttığını ve Melek’in fenalaştığını haykırıyor. Bu arada Kahraman’a kaş göz edip yanına gelmesini sağlıyor. Onlara Akın’ı Gülsiye’nin gördüğünü ve çıkmaya çalışırken onu bayılttığını söylüyor.

Akın’ı, Kahraman oradan çıkartıyor. Hastaneye kaldırılan Melek’in kalbi duruyor. Onun hayata dönmesi için Sancar, eğer kızı hayata dönerse, onun hayatta olmasından başka bir şey istemeyeceğini ve Nare’nin onunla yurt dışına gitmesine izin vereceği adağında bulunuyor. Melek, tekrar hayata dönüyor. Mahkeme günü geldiğinde Nare, Sancar’ın Melek’in velayetini alıp almaması konusunda şüphe duyuyor.

Sonrasında, Sancar’ın Yahya ile sahte videosunu yalanlayacağını öğrenip rahatlıyor. Mahkeme oluyor ve Melek’in velayeti Nare’ye veriliyor. Sancar, Gediz’in elindeki Akın’ı alıp, uçuruma çıkarıyor. Onu uçurumun en üstüne çıkarıp, onca insanın hayatını mahvetmesinin cezasını çekmesini istediğini söylüyor.

 Sefirin Kızı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek’in Yaşaması İçin Adakta Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler