Ana SayfaDizilerKefaret Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kefaret Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Uzun zamandır hazırlıkları devam eden Kefaret, dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fox Tv ekranında yayınlanacak olan dizi, büyük usta oyuncuları bir araya getirdi. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kefaret dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Şimdi dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Kefaret Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Fox Tv ekranında, 2020-2021 yeni sezonunda Fox Tv ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Son olarak Gülperi dizisinde yer alan Nurgül Yeşilçay’ın kadın başrol oyuncusu Mert Fırat ise erkek başrol olarak yer alacağı ve dram tarzında çekilen, Kefaret dizisinin yapımcılığını 25 film üsteleniyor.

Kefaret  dizisi, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabından diziye uyarlanıyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizinin senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun diziye uyarladı. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin hangi gün ekrana geleceği ise büyük merak konusu oldu.

İşte Kefaret dizisinin ilk bölüm tanıtımı!

DİZİDE KİMLER VAR?

Sinema ve filmlerin aranan oyuncularını bir araya getiren dizi, Kefaret Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Yurdaer Okur, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımı yayınlanan Kefaret dizisinin ne zaman yayınlanacağı büyük bir merak konusu oldu.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU!!

Fox Tv’de yayınlanacak olan, Kefaret dizisinde, mutlu mesut yaşayan evli bir çiftin, başlarına gelen bir olay sonrasında hayatlarının bir anda değişmesinin konu alıyor. Dizide Mert Fırat, bir polisi canlandırıyor. Dizide, Nurgül Yeşilçay ise, evli ve iki çocuklu Zeynep isimli bir müzik öğretmenine hayat veriyor. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor.

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kefaret dizisi. Fox Tv, ekranında yayınlanacak. Büyük bir dizi furyası yaşandığı şu günlerde dizinin hangi günde yayınlanacağı merakla bekleniyor. Böylesine büyük oyuncuların bir araya geldiği dizi, reyting yarışına girmez ve uzun ömürlü olup izleyicileri memnun eder.

Kefaret Dizisi çok yakında Fox Tv’ de izleyicileriyle buluşacak!

Yurdaer Okur kimdir?

Mert Fırat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler