Ana SayfaDizilerYeni Hayat 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem'i İşten Kovuyor!

İlgili Postlar

Yeni Hayat 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem’i İşten Kovuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yeni Hayat, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nevin, Adem’le Yasemin’in çok yakın olduğunu Timur’a ispiyonluyor. Kunduzi ile Timur’un ilk sevkıyatını patlatmak için Adem, bütün hazırlıkları yapıyor. Onların Ruslarla, buluştuğu toplantıyı basıp kilit adamı kaçırmayı başarıyor. Nevin’in Timur’u kışkırtmasıyla Yasemin yine şiddet görüyor. Bu sefer, morluklarını gizlemeyip herkesin önüne öylece çıkıyor. Timur’un, kendisini boşayıp mal varlığını üzerine geçirdiğini öğrenen Yasemin, bir basın toplantısı düzenleyip tüm mal varlığını vakfa bağışladığını açıklıyor. Yeni Hayat 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Timur, Adem’i işten kovuyor. Yasemin ise, evi terk ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Timur Adem’i İşten Kovuyor!

Yeni Hayat 9. bölüm 1. fragmanında; Yasemin’in sürekli Timur’dan dayak yediğini öğrenen kardeşi ablasına inanıyor. Gökçe,babasından, Yasemin’i dövdüğü gibi annesini de dövdüğünü anlıyor ve annesinin de onun gibi yüzünü boyayıp karşılarına çıktığının hesabını ondan soruyor. Timur. Adem’le iş haddini bitirdiğini söylüyor. Öte yandan Yasemin, kardeşiyle birlikte evi terk ediyor.

İşte Yeni Hayat 9. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/-3XY4HPopi0

YENİ HAYAT 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adem, Timur’un yapacağı yeni sevkıyatını ve Kunduzi’yi bitirmek için arkadaşlarıyla işbirliği yapıyor. Nevin, Adem ile Yasemin’i konuşurken görüyor ve gidip Timur beye onların her gün iş saati dışında da görüştüğünü, hatta yakınlaştığını söylüyor. Ferda, konakta işe girebilmek için Fatoş’u merdivenlerden yuvarlayıp onun bacağını kırıyor ve kendisini işe aldırmayı başarıyor.

Nevin’in iyice pisikolojisi bozuluyor ve kafayı Adem’e takıyor. Timur, bunu duyunca Yasemin’i çok kötü dövüyor. Yasemin, Timur’un kendisini boşadığını ve tüm mal varlığını kendisinin üzerine verdiğini anlıyor. Adem, Yasemin’den Timur’un son sevkıyatını öğrenmesini istiyor. Ondan sonra özgür olabileceğini ona anlatıyor.

Nevin’in Adem’i kıskanıp Timur’a anlatmasıyla Yasemin, kocasından yine dayak yiyor. Adem, karısının yaptığını öğrenip ona çok öfkeleniyor. Timur’un ilk kez sevkıyat yapacağı Rus ortağı ile Adem büyük bir çatışmaya giriyor. Adem, oradan sağ kurtulduğu gibi, Timur’un Rus ortağını bertaraf ediyor. Yasemin, basını toplayıp tüm mal varlığını vakfa bağışladığını açıklıyor. Timur, tam Yasemin’e el kaldırdığı sırada Adem onun elini tutuyor. Yasemin’in kardeşi, o anları görüp eniştesinin kendisini kandırdırdığını anlıyor.

 Yeni Hayat 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Adem’le Karısını Birlikte Görüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler