Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Adnan'ın Babasını Kim...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Adnan’ın Babasını Kim Olarak Açıklayacak?

Atv’nin fenomen dizisi, Bir Zamanlar Çukurova 69 yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adnan, Demir’in bıraktığı silahla oynarken yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Artık iki aile, bu savaşı bitirmek için bir araya geliyor. Yılmaz ve Demir’e, ailelerini ve çocuklarını mutsuz ettikleri için boşanmaları öneriliyor. Hemen Müjgan, itiraz edip boşanmak istemediğini söylüyor. Çocuğunun derdine düşen Züleyha, hayatında bundan sonra kimseyi istemediğini söyleyip orayı terk ediyor. Çukurova’daki dedikodulara son vermek için Demir, bir basın toplantısı yapıyor. Demir, Adnan’ın babasını kim olarak açıklayacak?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Adnan’ın Babasını Kim Olarak Açıklayacak?

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, Demir’in karşısına çıkıp nasıl kendi oğluna sünnet düğünü yapacağının hesabını soruyor. Demir, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu, Yılmaz’da asıl onun kendi oğlu olduğunu söylerken, yukarıdan bir silah sesi geliyor. Herkes, Yılmaz’ın Demir’i vurduğunu düşünürken Adnan, oynadığı silahla oynarken yaralanıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 69. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adnan’ı yaralı bir şekilde gören Züleyha, onu aldığı gibi hastaneye Yılmaz’ın arabasıyla yetiştiriyor. Onun ameliyatına Müjgan’ın girmek istediğini gören Züleyha, onun oğluna dokunmasını istemediğini söyleyip onu ameliyathaneden uzaklaştırıyor. Adnan’ın ameliyatı başarılı geçiyor ve normal odaya alınıyor. Behice, Müjgan’a Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu bildiğini kocasına söyleyip kavga etmemesini istiyor.

Yemekte, Müjgan, Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu yeni öğrendiğini, neden kendisiyle bunu paylaşmadığını soruyor. Nazire, onları duyuyor. Yemek masasında onların yalan söylemelerine dayanamayıp, aslında Müjgan’ın her şeyi bildiğini söylüyor. Müjgan, yalan söylediğini ve uzun zamandır birliğini itiraf etmek zorunda kalıyor.

Fekeli ile Hünkar, konuşup iki aileyi bir araya getiriyor. Orada Fekeli, her iki aileninde eşleriyle mutsuz olduğunu, çocuklarının mutsuz bir ailede büyümemeleri için boşanmaları gerektiğini söylüyor. Müjgan ve Demir, hemen itiraz ediyor. Züleyha ise, hayatında kimseyi istemediğini söyleyip orayı terk ediyor.

Fikret’in aslında Fekeli’nin yeğeni olmadığı ve farklı bir amacı olduğu ortaya çıkıyor. Fekeli, değirmeninde yangın çıktığını duyun oraya Fikret’le gidiyor. Yolda ikili silahlı saldırıya uğruyor. Fikret, arabayı alıp Fekeli’yi orada yalnız bırakıp saldırganların peşinden gidiyor.  Demir, gazetecileri evine çağırıp, Çukurova’da dolanan dedikoduları sonlandırmak istiyor. Demir, gazetecilere Adnan’ın aslında kimin oğlu olduğunu itiraf edebilecek mi?

 Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Herkesi Toplayıp Pişmanlığını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler