Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Herkesi Toplayıp Pişmanlığını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Herkesi Toplayıp Pişmanlığını Anlatıyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 69. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkes, Yılmaz’ın Demir’e doğrulttuğu silahı ateşleyeceğini zannedip nefeslerini tuttuğu anda, üst kattan bir silah sesi duyulur. Adnan, Demir’in ortaya bıraktığı silahla oynarken yaralanır. Züleyha, oğlunu kucakladığı gibi hastaneye yetiştirir. Adnan’ın yaşaması için herkes, ameliyathanenin önünde dua etmeye başlar. Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hünkar, herkesi toplayıp pişmanlığını anlatıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar Herkesi Toplayıp Pişmanlığını Anlatıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 2. fragmanında; Adnan, ameliyata alınıyor ve Züleyha, Demir ile Yılmaz’a ateş püskürüyor. Onlara ikisinde de nefret ettiğini haykırıyor. Hünkar, herkesi toplayıp yaptığı pişmanlığı anlatıyor. Onlara bütün bu olanların olmaması için ömrünü feda edeceğini söylüyor. Fikret, telefonda konuştuğu kişiye planının şimdilik yürüdüğünü ve kimsenin fark etmediğini söylüyor. Bu arada Fekeli, silahlı saldırıya uğruyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1318552558730924033

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, tam Yılmaz’a giderken Demir karşısına çıkar ve onun kaçtığını anlar. Onu ve çocukları alıp Sevda’nın konağına götürür. Sevda, Demir’i sakinleştirmeye çalışır. Hatta sert çıkıp onun babasına değil annesine benzediğini söylar. Yılmaz, Hünkar’ın Demir’e kendilerini ispiyonladıklarını düşünüp konağı basıp, onu bir kulübeye götürür.

Kulübeyi ateşe veren Yılmaz, onun kendilerinden çaldıkları hayatın intikamını almaya çalışır. Ama Fekeli’nin gelmesiyle Hünkar, yanmaktan kurtulur. Züleyha’da, ilk fırsatta Hünkar’a gidip ona bıçak çekar. Ona hiç güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anladığını söylerken Sevda, gelir ve Hünkar’ın masum olduğunu Demir’e Şermin’in söylediğini kulaklarıyla duyduğunu söyler.

Züleyha, Hünkar’a sarılıp ondan özür diler. Demir’e de konağa gelmesi için açık kapı bırakır. Yılmaz, Müjgan’dan boşanmak istediğini açıklar. Ama Müjgan, kabul etmez. Demir, konağa geldikten sonra hemen Adnan’a sünnet düğünü yaptırmak ister ve hazırlıklar başlar. Bunu duyan Yılmaz, Yamanların konağına gidip Demir’in karşısına çıkar. Ona kimin oğlunun sünnet düğünü yaptığını sorup silahını çeker. O sırada Adnan, Demir’in bıraktığı silahla oynarken silah ateşlenir. Adnan, yanlışlıkla kendisini mi vuracak?

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adnan Silahla Oynarken Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler