Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! 'Bir İnsanı Öldürmenin Hiç Bir...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! ‘Bir İnsanı Öldürmenin Hiç Bir Haklı Sebebi Olamaz’!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Büyük ikramiye kazanan Salih, pavyonda bir adamın bir kadını öldürmeye çalıştığını görür ve adamı tutup doktor hanıma getirir. Doktor hanım, ona nasıl bir insanın canına kıyabileceğini sorduğunda adamın aldatıldığı ve bunu hazmedemediği için kadını öldürmek istediğini anlar. Kırmızı Oda 8. bölüm ön izleme yayınlandı. Doktor hanım, ‘Bir insanı öldürmenin hiç bir haklı sebebi olamaz’ sözleriyle gelen kişiyi katil olmaktan vazgeçirebilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

‘Bir İnsanı Öldürmenin Hiç Bir Haklı Sebebi Olamaz’!

Kırmızı Oda 8. bölüm ön izlemesinde; Kendisini terk eden kadını öldürmek isteyen adamla konuşan doktor hanım, onu yaptığı bu hatadan döndürmeye çalışıyor. Adam, kadının aldattığını ve onun cezasının ölmesi olduğunu söylüyor. Bakalım, doktor hanım yeni bir cinayetin önüne geçebilecek mi?

İşte Kırmızı Oda 8. bölüm ön izleme….

KIRMIZI ODA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Meliha, intihar etmekten son anda vazgeçer. Melek, onu bir süre takip eder ve sonra bırakmak zorunda kalır. Kızının yaşadığından haberi olmayan Meliha, evlat acısıyla yaşamaya devam eder. Doktor hanıma hikayesinin sonunu anlatmak için gelen Meliha, o kadar çok şeyi anlattıktan sonra Nejdet ile olan hikayesini anlatmakta zorlanır. O gün Necdet’in evine gittiğinde onu bir kadınla yatakta gören Meliha, onca yaşadığı acıya rağmen bu acıya dayanamayıp intihar etmeye kalkıştığını anlatır.

Sırf, saçlarına Necdet’in dokunduğu kestiğini, sonra banyo yaptıktan sonra kendisini asmaya çalıştığı sırada kızının geldiğini anlatır. O günden sonra Meliha, Necdet ile görüşmemiştir. Hikayesi biten Meliha, doktor hanımla vedalaşıp gider. Doktor Piraye’nin eski hastalarından Akif’in neden bu hale geldiği ortaya çıkar. Matematik öğretmeni olan Akif, bir öğrencinin kendisine sarılması yüzünden işinden olur.

Kontrollü davranmaya çalışırken, insanlardan soyutlanır ve bir poşet dolusu eşya ile gezer. Küçük Osman ise, doktor Ayşe’ye tekrar gelir. Oyuncakların içinde bir köpek yavrusu bulur. Onu avucunun içine alıp saklayacak yer bulamaz. Daha sonra bir kadın figürlü oyuncağı toprağa gömer ve o köpek yavrusunu da onun yanına bırakır.

Doktor Ayşe’den, ona iyi bakmasını ister. Doktor Deniz’e, bir çift evlatlık aldıkları kızlarına durumu nasıl açıklayabilecekleri konusunda ondan yardım ister. Bu durum doktor Deniz’i geçmişine götürür. Mutlu bir çocuk olan İpek, annesinin hamile olduğunu anladığını Deniz’e söyler.

Kırmızı Oda 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Salih Katil Olabilecek Bir Adamı Kliniğe Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler