Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'in Evlenme...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 37. yeni bölümüyle 24 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yaşar, Sefer’in kafasına vurduğu tavadan sonra hastanelik olur ve uyandığında kimseyi tanıyamaz. Yıldız ise, gözlerini açtığında kendisini Kuzey’le aynı yatakta uyurken bulur. Yıldız, tanrıdan, artık kendisini aşkıyla sınamamasını diler. İkili birbirlerinden sonsuza kadar ayrılmak istemediklerini dileyip ona sarılır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Kuzey’in evlenme teklifini kabul ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’in Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, Yıldız’a olan aşkından vazgeçmiyor. Yaşar, hastaneden çıkıyor ve eşi ona bunu yapan için beddua ettikçe Sefer’in bir yerleri yamulmaya başlıyor. Nahide’yi birileri kaçırıyor. Kuzey ile Şule’nin boşanma davaları görülüyor. Mahkemeden sonra Kuzey soluğu Yıldız’ın yanında alıyor ve onun önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor. Yıldız, da kabul ediyor. Bulut’un odasını gören Yıldız, onun kendisine saplantılı aşık olduğunu, onca tehdidi onun yaptığını anlıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Bulut, Yıldız’dan Kuzey’i ayırmak için yeni planlar düşünür. Kuzey, kızlarının fotoğrafını kendisine bırakan maskeli kişinin kaza yapmasına neden olan kişi olduğunu anlayıp, sahilde nöbet tutmaya başlar. Bulut ise, kendisinden şüphelendiğini anlayınca, üniversiteden arkadaşlarıyla bir toplantı düzenler.

Yıldız üniversiteden arkadaşlarını görünce çok mutlu olur. Bulut. Kuzey’e, Endinç’in, Yıldız’a saplantılı aşık olduğunu söyleyip dikkatleri onun üzerine çeker. Hatta Kuzey, onunla tanıştığı saniyede Erdinç’i yumruklar. Kuzey, o psikopatın kendisini bulması için özellikle bekler. O gelip boğazına ipi dolayıp boğmaya çalışırken, fotoğrafçı kız onu kaçırır.

Sefer, eve hırsız girdiğini düşünüp, babasını kafasına tava vurup yaralar. Pembe’nin Cihan ile barışmasına annesi karşı çıkar. Eğer, Cihan’ı seçecekse evi terk etmesini söyler. Pembe ise, evi ter etmeyeceğini söyleyerek kilitlenir. Bulut, kendisini yaralayıp, Kuzey’in karşısına çıkar ve dikkatleri üzerinden çekmeye çalışır. Yıldız, sevdiklerini kaybetmekten çok korkar. Sefer, onları birbirine emanet edip giderken silah patlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız Arasındaki Buzlar Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler