Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız Arasındaki Buzlar Eriyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 36. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bulut, Yıldız’la Kuzey’i ayırmak için elinden geleni yapıyor. Bu Bulut, Şule’den de psikopat çıkıyor. Yıldız’ı elde etmek için Kuzey’i, hatta kızlarını öldürmek istiyor. Bulut, Kuzey’i kıskandırmak için üniversiteden arkadaşlarını topluyor. Ona, Erdinç’in Yıldız’a saplantılı aşık olduğunu söylüyor. Yıldız’a, tehdit telefonları geliyor. Kuzey’den ayrılmazsa sevdikleri öleceğine dair. Yıldız, Kuzey’i arayıp ondan yardım istiyor. Sefer, tam Kuzey(le Yıldız’dan ayrılacakken bir kurşun sesi geliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 1. fragmanı yayanlandı. Kuzey ile Yıldız arasındaki buzlar eriyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey İle Yıldız Arasındaki Buzlar Eriyor!

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 37. bölüm 1. fragmanında; Yaşar, Sefer’in kafasına vurduğu tavadan sonra hastanelik oluyor ve uyandığında kimseyi tanımıyor. Yıldız ise, gözlerini açtığında kendisini Kuzey’le aynı yatakta uyurken buluyor. Yıldız, tanrdan, artık kendisini aşkıyla sınamamasını diliyor. İkili birbirlerinden sonsuza kadar ayrılmak istemediklerini dileyip sarılıyor

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bulut, Yıldız’dan Kuzey’i ayırmak için yeni planlar düşünüyor. Kuzey, kızlarının fotoğrafını kendisine bırakan maskeli kişinin kaza yapmasına neden olan kişi olduğunu anlayıp, sahilde nöbet tutmaya başlıyor. Bulut ise, kendisinden şüphelendiğini anlayınca, üniversiteden arkadaşlarıyla bir toplantı düzenliyor.

Yıldız üniversiteden arkadaşlarını görünce çok mutlu oluyor. Bulut. Kuzey’e, Endinç’in, Yıldız’a saplantılı aşık olduğunu söyleyip dikkatleri onun üzerine çekiyor. Hatta Kuzey, onunla tanıştığı saniyede Erdinç’i yumrukluyor. Kuzey, o psikopatın kendisini bulması için özellikle bekliyor. O gelip boğazına ipi dolayıp boğmaya çalışırken, fotoğrafçı kız onu kaçırıyor.

Sefer, eve hırsız girdiğini düşünüp, babasını kafasına tava vurup yaralıyor. Pembe’nin Cihan ile barışmasına annesi karşı çıkıyor. Eğer, Cihan’ı seçecekse evi terk etmesini söylüyor. Pembe ise, evi ter etmeyeceğini söyleyerek kilitleniyor. Bulut, kendisini yaralayıp, Kuzey’in karşısına çıkıyor ve dikkatleri üzerinden çekmeye çalışıyor. Yıldız, sevdiklerini kaybetmekten çok korkuyor. Sefer, onları birbirine emanet edip giderken silah patlıyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tehditlerden Korkan Yıldız Kuzey’e Sığınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler