Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tehditlerden Korkan Yıldız...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tehditlerden Korkan Yıldız Kuzey’e Sığınıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kuzey Yıldızı ilk Aşk, 36. yeni bölümüyle 17 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’in yaptığı inşaata girip odaları ayarlamaya başlar. Sonra kendi kendisini oradan kova. Kuzey, kendisine bırakılan fotoğrafı Yıldız’a gösterir. Onun kızlarına zarar gelmesini istemeyen Yıldız, tüfek mermi hazırlamaya başlar. Bulut, Kuzey’i boğmaya çalıştıktan sonra durumu Yıldız’a anlatır. Ona, kendisinin hislerine güvenmesini o Bulut’un çok tehlikeli biri olduğunu düşündüğünü söyler. Daha sonra Yıldız’a, bir tehdit telefonu gelir. Telefondaki kişi, eğer Kuzey;’den ayrılmazsa her gün bir sevdiği kişinin öleceğini söyler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tehditlerden korkan Yıldız, Kuzey’e sığınıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Tehditlerden Korkan Yıldız Kuzey’e Sığınıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, üniversiteden arkadaşlarıyla on yıl sonra bir araya geliyor. Bulut, Kuzey’e gidip Erdinç’in Yıldız’a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu söylüyor. Kuzey, Erdinç’le tanışır tanışmaz onu yumrukluyor. Bulut, tehdit telefonları için kendisinden şüphelenmemeleri için kendi kendisini yaralıyor ve maskeli biri tarafından darp edildiğini söylüyor. Sefer, Yıldız’ı Kuzey’e emanet ediyor. Giderken bir kurşun gelip Sefer’i yaralıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Şule’nin Yıldız’ı kışkırtmasıyla denizi boylar. Kendisine Metres diyen Şule’yi Yıldız, boğmaya çalışır. Daha sonrasında kendisine gelen Şule, hemen polislere gidip Yıldız’ın kendisini öldürmeye teşebbüs ettiğini söyleyip ondan şikayetçi olur. Yıldız, tutuklanıp mahkemeye çıkarılır. Hakim, Yıldız’a Şule’den uzaklaştırma kararı verir. Yıldız, işine geri döner.

Aile, bir küp altını devlete verme kararı alır. Bu duruma Pembe çok sevinir ve doktor Cihan’ı ikna edip onla barışmak ister. Onu spor yaparken bulan Pembe, olayın gerçeğini ona anlatır ve ikili tekrar bir araya gelir. Kuzey, Sefer’den Yıldız’ı kaçırmak için yardım ister. Yıldız’ı bayıltan sefer onu Kuzey’e götürür.

Kuzey, Yıldız kendine geldiğinde onsuz olamayacağını söyler ve ona inşa ettiği evi gösterir. İkili yine inatlaşır ve Yıldız, işine döner. Yıldız, arsayı Bahar’dan aldığını duyunca da bozulur. Bulut, kızların odasına gizlice girip onlar uyurken fotoğraflarını çekip, Kuzey’in kampına koyar. Kuzey, kızlarının fotoğrafını çeken adamın, kaza yapmasına neden olan maskeli kişi olduğunu anlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burhan Yıldız’ı Kuzey’den Ayrılması İçin Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler