Ana SayfaDizilerZümrütüanka 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt İle Işık'ın Hayatı Tehlikeye Giriyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt İle Işık’ın Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Zümrütüanka, 15. yeni bölümüyle 17 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Hamit, Sühandan’a aşık olur ve onunla gerçekten evlenmek ister. Sühandan, gelinliğin içinde birden fenalaşır ve ağzından kan gelmeye başlar. Serhat, Deniz’e boşanma evraklarını verir ve ondan bir an evvel boşanmak istediğini söyler. Bunu duyan Deniz, soluğu Zümrüt’ün yanında alır. Deniz, Zümrüt’le ne konuşacak? Zümrütüanka 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zümrüt ile Işık’ın hayatı tehlikeye giriyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt İle Işık’ın Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Zümrütüanka 15. bölüm 2. fragmanında; Serhat, amcasının annesinin ölümüne de neden olduğunu öğrendikten sonra onun cezasını çekmesi için elinden geleni yapıyor. Deniz, Zümrüt’e onun Serhat’ın kafasını karıştırdığını çıktığı kapıdan geri dönmemesini istiyor. Azimet, yalandan Serhat’a Abbas’ı evlatlıktan ret ettiğini söylüyor. Abbas ise, Serhat’a savaş açıyor. Birileri önce Işık’ı kaçırıyor. Sonra Zümrüt’ün kafasına silah dayıyor.

İşte Zümrütüanka 15. bölüm 2. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Zümrüt, Serhat’a her şeyi hatırladığını kendisine vuran arabayı sürenin amcası olduğunu söyler. Abbas, ortadan kaybolup çareler aramaya başlar. Serhat, Zümrüt’ü eve getirdiğinde Azimet onu, yalancılıkla suçlayıp kovar. Zümrüt ise, Abbas’ın suçluluğunu ispat etmeden konaktan gitmeyeceğini söyler. Zehirlenme olayını ise Ülfet, üstlenir. Azimet ona, bu olayı üstlenmesi karşılığında Meliha ile torununu evlendirme vaadinde bulunur.

Zümrüt, annesinin kendisine böyle bir şey yapmasıyla onları hayatından siler. Abbas, olay gecesi başka yerde olduğunu gösteren sahte bir video hazırlatır ve Serhat’a gönderir. Amcasına inanmayan Serhat, videonun gerçek olup olmadığını araştırır. Abbas’ın videosu sahte çıkar. Serhat, amcasını kendi elleriyle polise teslim eder.

Zümrüt, Cihan’ı görmeye gider. Ona, Işık’ın iyi bir hayatı olacağını davasından vazgeçmesini ister. Dördünün hayatından o beş yaşındaki çocuğun hayatının daha değerli olduğunu söyler. Zümrüt, eski evlerine taşınır. Cihan, Zümrüt’ün yanına gelip ona, davasından vazgeçtiğini söyler. Zümrüt’ün iş aradığını öğrenince de ona birlikte çalışmayı teklif eder. O sırada Serhat içeri giriyor ve onları yan yana görür.

Zümrütüanka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Deniz’den Boşanma Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler