Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'de Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’de Eleme Adayları Kimler Oldu?

15 Ekim Perşembe gecesi TV8 ekranlarında yine MasterChef heyecanı vardı. Dinamiğin günden güne arttığı yarışmada takımlar bu kez beklenmedik bir sürprizle karşılaştılar. Yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununun kaderini takımların gösterdiği performans belirledi. MasterChef 2020’de ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef 2020’de eleme adayları kimler oldu?

Şeflerden Takımlara Sürpriz

MasterChef 2020 yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Haftanın ikinci dokunulmazlığı için mücadele veren takımlarda, yarışmacılar birbirine bağlandı ve şeflerin kendilerinden istediği “İspanyol Mutfağı” konseptini hazırladı. Takımların marketten kendi seçtikleri ürünlerle ortaya çıkardıkları menüler, günün kazananı ve birbirine bağlı halde çalışan yarışmacıların unutulmaz anları hafızalara kazandı. Şefler yarışmacılardan Soğuk tapas, Sıcak tapas, Paelia, Ana yemek ve Tatlı olmak üzere , İspanyol Mutfağı’ndan beş çeşit yemek yapmalarını istedi. Takımlarda yedişer yarışmacı iplerle bağlı bir şekilde yemeklerini yapmaya koyuldular. Şeflerin yemekler için verdikleri süre ise 45 dakika idi. Süre sonunda Mavi takım, eksik malzeme nedeniyle Paella’yı çıkaramadı. Kırmızı takım, beş yemekten üçünde başarılı olup dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

MasterChef’te Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Bu haftanın bireysel dokunulmazlığında yapılacak yemeği Somer Şef anlattı. Türk mutfağının eşsiz örneklerinden Analı Kızlı yemeğini yapan eleme potasına girmeyecek ve bir takım arkadaşını direk potaya yollayacaktı. Yarışmacılara yemeği yapmaları için 45 dakika süre verildi. Şefler, süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadımını yaptı. Sonrasında ise gecenin birincisini açıkladılar. Bu akşam, MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Esra oldu.

MasterChef 2020’de Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra, Mavi takımdan potaya gönderdiği Emir, bu haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayı ise oylama sonucunda belli oldu. Mavi takımda oylamada adı en çok yazılan isim Uğur oldu ve potaya girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler