Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Mi Kaybediyor?

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Mi Kaybediyor?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 7. yeni bölümüyle 18 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, gizlice görüştüğü kişiyle bir plan yapar. Ona kimsenin ikisinden şüphelenmemesi gerektiğini söyler. İki aile yine birbirlerine girer. Galip, Mustafa’ya silah çeker. Oda başladığı işi bitirmesini ister. Melek’in babası başka birisidir ve Gonca, yıllardır bu sırrı bilen bir kadına para ödemektedir. Onların konuşmasını duyan Maria, Mustafa’ya duyduklarını anlatacağı sırada onu Gonca arar. Ona duyduklarını Mustafa’ya anlatmaması için yalvarır. Maria ile Mustafa 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maria, bebeğini mi kaybediyor?

Pazar Dizileri 2020

Maria Bebeğini Mi Kaybediyor?

Maria ile Mustafa dizisinin merakla beklenen 7. Bölüm 2. fragmanında; Gonca, Maria’nın Mustafa’ya Melek’in öz yeğeni olmadığını söylemesinden öyle korkuyor ki büyücülere gidiyor. Melek, annesinin doldurmasıyla Maria’nın üzerine saldırıyor. Maria fenalaşıyor. Mustafa, bir kamyon dolusu üzümlerini birilerinin talan ettiğini öğreniyor. Maria, Mustafa’yı arayıp bebeğini kaybediyor olduğunu söylüyor. Mustafa ise, yolda kaza geçirip yaralanıyor.

İşte Maria ile Mustafa 7. bölüm 2. fragmanı….

 

MARİA İLE MUSTAFA 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Kudret, Maria’nın hamile olduğunu ve diğer çocuklarından bir farklı sevdiği Mustafa’nın başka bir yere gitmesini istemez. Kalp krizi geçiren Kudret, hastanede, hem Maria hemde, Mustafa ile ayrı ayrı konuşur ve onları konakta yaşamaya ikna eder. Gonca, Maria’nın konağa geldiğini görünce Kudret’e çıkışır. Kudret ise, onun ağzının payını verip susturur. Maria’nın karnında torununu taşıdığını, onun da torununun annesi olduğu için o konakta kalabildiğini söyler.

Nihat, Galip’in zorbalıkla Maria’nın arsasını aldığını öğrenir. Sonrasında arsayı alıp geri Maria’ya ya verilmesini sağlar. Gonca, Maria’ya onu karnındaki çocuğu için kabul ettiklerini, gün geldiğinde onun da kendisinin durumuna düşeceğini söyler. Maria’nın iyice kafası karışır. Gonca’nın kızı Melek’in babasının bir başkası olduğu ortaya çıkar. Onun bu sırrını bilen Ümran isimli kadın, Gonca’dan para ister. O da her ay ona para gönderdiğini söyleyince Melek’in babasının başkası olduğunu herkese anlatmakla Gonca’yı tehdit eder. Kapının arkasındaki Maria, konuşulanları duyar.

Maria İle Mustafa 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Gonca’nın Sırrını Mustafa’ya Söyleyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler