Ana SayfaDizilerSadakatsiz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'dan Da Vazgeçemiyor Derin'den De!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’dan Da Vazgeçemiyor Derin’den De!

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Sadakatsiz, 3. bölümüyle 21 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, oğlunun futbol kampından sonra eşine, bir ilişkisi olduğunu bildiğini, eğer itiraf eder ve de o kadından ayrılırsa onu affedebileceğini söyler. Ancak Volkan, inkar eder. Asya, Derya’dan Volkan’ı arayıp Derin’in hamile olduğunu söylemesini ister. Volkan, Derya’yla konuştuktan sona doğruca Derin’in yanına gider. Derin, Volkan’a hemen boşanmazsa onu terk edeceğini, söyler. Volkan ise, Derin’e onsuz yaşayamayacağını söyler. Sadakatsiz 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’dan da vazgeçemiyor. Derin’den de.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’dan Da Vazgeçemiyor Derin’den De!

Sadakatsiz 3. bölüm 1. fragmanında; Asya, Volkan’a önemli işini halledip halletmediğini soruyor. O da, hallettiğini ve bir daha olmayacağını söylüyor. Derin, ertesi gün Derya’ya gidip bebeği aldırmak istediğini söylüyor. Derya, durumu Asya’ya anlatıp bu işin bittiği müjdesini veriyor. Asya, rahatlıyor ve eşiyle birlikte uyuyor. Gece Volkan’ı Derin arıyor. Volkan, aşağı inip onunla görüntülü konuşup onu özlediğini söylüyor. Asya, onu yatak odasından izliyor.

İşte Sadakatsiz 3. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/hmNWUCqS8YY

SADAKATSİZ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, kocasının doğum günü partisinden erken eve döner. Eve döner dönmez, Volkan’ın bütün eşyalarını toplayıp valize koyar. İçkiyi fazla kaçıran Mert, herkese Volkan’ın nasıl birisi olduğunu anlatmaya kalkar. Volkan’da ona yumruk atıp konuşmasını engeller. Derin, Volkan’la bir köşede gizlice buluşur ve ona karısıyla öpüşmesinin hesabını sorar. Volkan, onu sakinleştirip ikili öpüşür. O sırada birisi onları öpüşürken videoya alır.

Volkan eve kör kütük sarhoş geliyor. Kapının önündeki valizleri fark bile etmez. Asya, ertesi gün Ali’nin bir yıldır beklediği babasıyla gideceği kampı olduğunu Volkan’a hatırlatır ve ikisini kampa gönderir. Onunla konuşmayı kamp dönüşüne erteler. Derin ise, sürekli Volkan’a mesaj çekip boşanma işini hemen bitirmesini ister. O da, Derin’den sabırlı olmasını ister.

Derin, hastaneye Asya’ya muayene olmak için gider. Asya, ona şikayetini sorer. Halsizliği olduğunu bu günlerde de midesinin bulandığını söyler. Asya, ona sürekli bir cinsel hayatı olup olmadığını, biri veye bir kaç kişiyle ilişkisinin olup olmadığını sorunca Derin, sadece bir kişiyle ilişkisi olduğunu, onunla da haftanın biri kaç günü görüşebildiklerini, çünkü onun evli olduğunu söyler.

Asya, adamın eşinin bu durumu bilip bilmediğini sorar. Oda, bilmediğini, bir çocukları olduğu için sürecin yavaş ilerlediğini, sevgilisinin çok mutsuz bir evliliği olduğunu söyler. Asya, ondan kan alıp bir de idrar örneği ister. Hemen idrar örneği gelince gebelik testi yapar ve Derin’in hamile olduğunu söyler.

Eve gelince Asya, Volkan’la konuşur. Volkan, ilişkisi olduğunu inkar eder. Derya’yı arayan Asya, hemen Volkan’ı arayıp Derin’in hamile olduğunu söylemesini ister. O da arar. Volkan, bir bahane uydurup doğruca Derin’in yanına gider. Derin, ondan ayrılmak istediğini söyler. Volkan ise, onsuz yaşayamayacağını söyleyip ona sarılır. Asya, Volkan’ın bundan sonra yapacağı tercihi merakla bekler.

Sadakatsiz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan’ın Kararı Kimden Yana Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler