Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Feyyaz Yiğit Yeni Projede Fobisini...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Feyyaz Yiğit Yeni Projede Fobisini Yenebilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, 9. yeni bölümüyle 18 ekim pazar günü yeni gününde ekrana gelecek. Beren, Dicle’nin annesiyle telefonda konuşmalarını duyar ve onun aslında Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenir. Bunu Barış’a anlatır. Ajanstakiler, Dicle’nin Kıraç’ın öz kızı olduğunu öğrenecek mi? Menajerimi Ara 9. bölüm izleme yayınlandı. Feyyaz Yiğit, yeni projede fobisini yenebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Feyyaz Yiğit Yeni Projede Fobisini Yenebilecek Mi?

Menajerimi Ara 9. bölüm ön izlemesinde; Feyyaz Yiğit, yeni projede bir cerrahı canlandıracağı için oldukça telaşlı Kıraç’ın yanına geliyor. Ona bir fobisi olduğunu anlatmakta zorlanıyor. Dicle içeri giriyor ve onu kan tuttuğunu anlıyor. O kelimeyi duyan Feyyaz Yiğit, fenalık geçiriyor.

İşte Menajerimi Ara 9. bölüm ön izlemesi….

MENAJERİMİ ARA 8. BÖLÜM ÖZETİ! 

Mayda’nın, ajansa gelip şirketi kendisinin aldığını açıklamasından sonra, Dicle onunla konuşmak istediğini söyler. Dicle, Mayda hanıma Kıraç beyle sanki aralarında bir şeyler olmuş gibi konuşulduğunu ama kesinlikle öyle bir şey olmadığını, annesiyle Kıraç beyin Antalya’dan çocukluk arkadaşı olduğunu ve o işe girmesi için kesinlikle ondan torpil almadığını anlatır. Mayda hanım, bu konuşmadan sonra rahatlar ve Kıraç’a, neden bunu kendisine daha önce anlatmadığını sorar. Kıraç, önce Dicle’nin kendisinin kızı olduğunu itiraf ettiğini zannedip şaşırır. Sonra, Dicle’nin annesinin arkadaşı olduğunu söylediğini duyunca rahatlar.

Burçin Terzioğlu, yapılacak ödül törenine kendi tasarım kıyafetleriyle katılmak ister. Onun rüküş olduğunu söylemeye kimse cesaret edemez. Dicle, Burçin Terzioğlu‘nun konuşmalarından üstündeki elbiseden bahsettiğini zannedip korkunç olduğunu söyleyiverir. Çınar, Burçin’e, elbiseyi takipçilerinin beğenisine sunmasını ister. Takipçileri de elbiseyi beğenmeyince Burçin, başka bir kostüm giyer. Tam konuşmacı olarak sahneye çıkacağı sırada, sponsorlardan birinin sözlü tacizine uğrar.

Adamı, yaptığına pişman eder. Ama sahneye üstü başı berbat bir şekilde çıkmak zorunda kalır. Kendisini toparlayamayınca da başından geçenleri herkese anlatır. Barış, Dicle ile kapıda buluşmak ister. İkilinin buluştuğunu anlaşan Beren, gizlice onları dinler. Dicle, Barış’a onunla sadece arkadaş olabileceklerini söyler. Daha sonra Dicle, annesiyle konuşur ve onun konuşmalarını dinleyen Beren, onun Kıraç’ın öz kızı olduğunu anlar.

Menajerimi Ara Dizisinin Yayın Günü Değişti! Menajerimi Ara 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler