Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 9. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020 9. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChe Türkiye 2020’nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın son bölümünde eleme potasına düşen 6 yarışmacı ilk tur için kıyasıya mücadele etti. İlk turda başarılı olan üç yarışmacı en az bir hafta daha yarışmada kalma hakkına sahip oldu. Diğer üç yarışmacı ise, ikinci turda yarışmada kalabilmek için tekrar mutfağa girip ter döktüler. MasterChef 2020 9. hafta elenen yarışmacı kim oldu? Yarışmaya kim veda etti?

MasterChef 2020’nin 8. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020 9. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Her bölümü ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran MasterChef Türkiye’de, eleme oyunları oynandı. MasterChef eleme gecesinde haftanın altı eleme adayı mutfaktaki yerlerini aldı ve yarışmada kalabilmek için var güçleriyle yarıştılar. Eleme oyununun ilk turunda en başarılı olan yarışmacı Emir oldu. İkinci Uğur ve üçüncü Esra oldu. Bu yarışmacılar, MasterChef 2020’de son 13 arasına kalmayı başarmış oldu. Tanya, Özgür ve Didem ise, eleme turunun ikincisine kaldılar. Bu üç yarışmacı Mehmet şefin, imza tabağı ile tüm hünerlerini gösterdiler.

ELEME OYUNU!

MasterChef Türkiye’de dokuzuncu haftanın eleme adayları Didem, Özgül, Emir, Uğur, Esra, Tanya olmuştu. Yarışmanın 80. bölümde eleme gecesi ilk oyununda yarışmacılara ana ürün olarak tavuk ciğeri verildi. Şefler, yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. İlk turda sırasıyla Emir, Uğur ve Esra, en başarılı tabağı yaparak, yarışmada en az bir hafta daha kalma hakkında sahip oldular.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ?

Tanya, Didem ve Özgül, ilk turu geçemedi ve ikinci eleme turu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Mehmet şef, kendi imza yemeğini bu üç yarışmacıya tanıttı ve sonrasında bu tabağa en yakın yemeği yapan yarışmacının MasterChef’te kalacağını söyledi. Süt buharında Levrek, yemeğini yapmaları için yarışmacılara tam 40 dakika süre verildi.

Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yapmış oldukları yemekleri tek tek değerlendirdi. Yemeği en iyi yapan yarışmacı Özgül oldu ve bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. İkinci en iyi tabağı Tanya yaptı ve elenen yarışmacı Didem oldu. Yedeklerden yarışmaya sonradan katılan Didem, arkadaşlarıyla vedalaşıp yarışmadan ayrıldı.

MasterChef Kaptanlık Düellosunu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler