Ana SayfaDizilerÖğretmen 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner Hocaya Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Öğretmen 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner Hocaya Ne Yapacak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Öğretmen, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, öğrencilere sur çetesinin iş birlikçisi Avcı kod adlı öğretmenin kim olduğunu bulmalarını istiyor. Öğrenciler, yaptıkları elemeden sonra Harun ile Taner hoca arasında yoğunlaşıyor. Mine, Harun hocanın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, yüz vermeyince de takımdan attığını itiraf eden bir video hazırlıyor. Harun, hocanın suçsuz olduğu ortaya çıkıyor. Geriye tek bir isim kalıyor o da Taner hoca. Akif, sur çetesinin işbirlikçisinin Taner hoca olduğunu açıklıyor. Öğretmen 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif, Taner hocaya ne yapacak?

Pazar Dizileri 2020

Akif Taner Hocaya Ne Yapacak?

Öğretmen dizisinin 7. bölüm 1. fragmanında; Akif hoca, sınıftaki öğrencilere kendisine yardım ettikleri için teşekkür ediyor ve görevlerinin bittiğini açıklıyor. Onlara Taner hocaya ne olacağını monitörden izlemelerini ve olan her şeyi canlı yayında yayınlamalarını istiyor. O sırada Taner hoca, içeri giriyor ve Akif’in karşısına çıkıp kendisiyle derdinin ne olduğunu soruyor. Akif, ona her şeyin o an için olduğunu söylüyor.

İşte Öğretmen 7. bölüm 1. fragmanı….

ÖĞRETMEN 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, sur çetesine yardım eden ve Rüya’nın ölümüne neden olan kişinin okul öğretmenlerinden Avcı kod adlı biri olduğunu anlıyor. Öğrencileri de listeyi görünce çok şaşırıyor. Akif, onlardan bu öğretmeni bulmalarını aksi taktirde sınıfı patlatacağını söylüyor. Zeynep, bir şeyler hatırlayıp okulun önüne geliyor.

Metin müdür, baygınlık geçiren Zeynep’i evine gönderiyor. Yılmaz, onu evine bırakacağını söyleyip başka bir yere götürüp, ondan bilgi almaya çalışıyor. Hatta, gizlice Zeynep’le içeri girip Akif’i tehdit ediyor. Durumu öğrenen Metin müdür, içeri özel tim gönderip Zeynep’i dışarı çıkartıyor. Yılmaz, komiser, Metin müdürün onların içeride olduklarını bilmesine çok şaşırıyor.

Öğrenciler, Harun ve Taner hoca arasında yoğunlaşıyor. Mine, tuvalette bir video çekip, Harun hocanın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, yüz vermeyince de takımdan kovduğunu, Rüya’yı da bu yüzden öldürmüş olabileceğini söylüyor. Akif, öğretmenlerin bulunduğu yere bağlanıp Mine’yi konuşturuyor. Harun hoca, onun rahatsızlığını annesinden öğrendiğini o yüzden takımdan onu atmak zorunda kaldığını söylüyor.

Mine, paylaşımı için çok üzülüyor ve taciz olayının yalan olduğunu itiraf ediyor. Akif, o videonun paylaşılmasını engellediğini söyleyince rahatlıyor. Geriye bir isim kalıyor oda Taner. Akif, sur çetesinin Avcı kod adlı, işbirlikçisinin Taner hoca olduğunu açıklıyor.

 Öğretmen Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu! Dizinin 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler