Ana SayfaDizilerArıza 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Burak'ın Oyununu Ortaya Çıkarabilecek...

İlgili Postlar

Arıza 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Burak’ın Oyununu Ortaya Çıkarabilecek Mi?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza’yı annesi evden kovuyor. Halide’de babasının Sadi’yi öldürme emri verdiğini öğrenince araları bozuluyor. Burak, Mert’i kullanarak Ali Rıza’yı konsorsiyumun önüne atıyor. Ama Ali Rıza, Mert ile birlikte Burak’n oyununu bozuyor. Konsorsiyum, Burak’a ceza olarak yeni sevkıyatı Ali Rıza ile yapmasını istiyor. Ali Rıza, Salman’ın beklediği silahları bulup hazırlıyor. Burak, deponun üzerinden girip silahları değiştiriyor. Salman, oyuncak tabancaları görünce Ali Rıza’ya mezarını hazırlamasını söylüyor. Ali Rıza, Burak’ın oyununu ortaya çıkarabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Burak’ın Oyununu Ortaya Çıkarabilecek Mi?

Arıza 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Rukiye, Halide’den duyduklarından sonra oğlunu evden kovuyor ve eski Ali Rıza olmadan geri dönmemesini söylüyor. Ali Rıza, Halide’ye katil olmadığını ima ediyor ama açıklayamıyor. Sadi’nin ölüm emrini babasının verdiğini öğrenen Halide, evi terk ediyor. Ali Rıza, Haşmet’i arayıp kızının yanında olduğunu haber veriyor.

ARIZA 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mert, abisine ona bir tuzak kurulduğunu, kendisinin bu durumu anladığını söylüyor. Ali Rıza, ona bir şey belli etmemesini tembihliyor. Galip’in kumarhanesinin paraları çalınıyor ve bunu Ali Rıza’nın kardeşine yaptırdığını konsorsiyum öğreniyor. Haşmet, durumu bilip susuyor. Konsorsiyum Ali Rıza’yı çağırıyor. Ali Rıza, kardeşini ve kendisini tuzağa düşürmeye çalışan adamı onların karşısına getiriyor. O da emri Burak’tan aldığını itiraf ediyor.

Burak, Ali Rıza’ya kesilecek cevabı beklerken kurduğu tuzak ortaya çıktığını anlıyor. Konsorsiyum, Burak’a ceza olarak Ali Rıza ile ortak çalışma cezası veriyor. Salman’ın beklediği silahları Ali Rıza, zamanında teslim edeceğini söylüyor ve silahları temin edip depoya yerleştiriyor. Halide, Ali Rıza ile birlikte Behçet’in yerini buluyor. Behçet, Burak’ın emriyle Halide’ye ailesini öldürenlerin Cengiz, Sinan ve Nüsret olduğunu söylüyor.

Onlar gittikten sonra Burak, Behçet’i öldürüyor. Burak, Ali Rıza’nın silahları temin ettiğini duyunca, büyük bir operasyon düzenleyip depoya adamlarını çatıdan sokup silahları dışarı çıkartıyor. Yerlerine de oyuncak silah koyduruyor. Salman, mallarını görmek için kutuları açıyor ve içinde oyuncak silahları görünce Ali Rıza’ya, abdest almasını, mezarını da hazırlamasını söylüyor.

Arıza 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Konsorsiyum Burak İçin Hüküm Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler