Ana SayfaDizilerSadakatsiz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan'dan Boşanmak İçin Delil Topluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan’dan Boşanmak İçin Delil Topluyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Sadakatsiz, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, Derya’ya gidip bebeği aldırmak istediğini söyleyip ondan yardım istiyor. Derya’da, Volkan’ın ondan ayrıldığını düşünüp Asya’ya müjdeyi veriyor. Volkan, o gece Asya’yla birlikte olduktan sonra Derin’le görüntülü görüşüyor. Bunu gören Asya, ertesi gün avukata gidiyor. Avukat, ondan somut delil toplamasını istiyor. Asya, bankaya gittiğinde Volkan’ın kredi çekip ev aldığını, borçlarını ödemediğini, hatta Ali’nin eğitimi ayırdıkları parayı çektiğini öğreniyor. Asya, Volkan’dan boşanmak için delil topluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Volkan’dan Boşanmak İçin Delil Topluyor!

Sadakatsiz dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, Derin’in yanına gittiğinde onun kendisinden ayrılmak istediğini öğreniyor. Onu sakinleştiren Volkan, en kısa zamanda boşanma işini halledeceğini, biraz sabırlı olmasını o olmadan yaşayamayacağını söylüyor. Hatta, bundan sonra kendisini istediği zaman arayabileceğini söylüyor.

SADAKATSİZ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin. Derya’yla konuşmaya gidiyor. Derya, Asya’ya Derin’in geldiğini ve bebeği aldırmak istediğini, ailesinin duymasını istemediği için onu İstanbul’da başka bir doktor arkadaşa yönlendirdiğini söylüyor. O gün Volkan, Asya’yla birlikte oluyor. Asya uyurken telefonu çalıyor ve bahçeye inip Derin ile görüntülü konuşuyor. Asya, onları konuşurken görüyor. Ali’nin istediği kitabı almak için kırtasiyeye giden Asya, orada Derin’i bebek bakımı hakkında kitap alırken görüyor.

Ona, bebeği doğurmaya karar verip vermediğini soruyor. Oda, sevgilisiyle ilişkisinin gelip geçici bir şey olmadığını onunla iki yıldır birlikte olduklarını söylüyor. Asya’da, peki iki yıldır birlikte oldukları halde sevgilisinin neden eşinden boşanmadığını soruyor. Derin, biraz bozulsa da böyle işlerin kolay olmadığını söyleyip geçiştiriyor.

Asya, avukata gidip eşinin kendisini aldattığını ve boşanmak için bilgi alıyor. Avukat, somut delil bulursa işin daha kolay olacağını söylüyor. Bahar, eşinin kendisini aldattığını düşünmeye başlıyor. Onun Asya’ya yaptığı şakayı oda ona yapıyor. Volkan, ofiste sabaha kadar çalışacağını söyleyip gidiyor. Asya, peşinden onu takip edip onu ofiste Derin’le yakalamayı planlıyor. Ama gerçekten çalıştığını görüyor.

Bankaya giden Asya, Volkan’ın kendisinden habersiz kredi çekip, Derin’le buluştuğu evi aldığını hatta borçlarını bile ödemediğini öğreniyor. Daha da araştırınca, Ali’nin eğitimi için ayırdıkları paradan da harcama yaptığını öğreniyor. Hastaneye gidip Volkan’ın hasta annesine durumu anlatıyor ve onun üzülmemesini istiyor.

Sadakatsiz 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Volkan’ın Kendisini İki Yıldır Aldattığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler