Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep'i Barış Beyden...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’i Barış Beyden Kıskanıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Mehdi’nin kavga edip nezarete atıldığını öğrenince karakola koşuyor. Sonra onun haberi olmadan Burhan’la görüşmeye gidiyor. Burhan, şikayetçi olmayınca Mehdi, serbest kalıyor. Zeynep’in geç saatlere kadar çalışıp eve patronunun bıraktığını öğrenen Mehdi, onu uyarıyor. Artı kıyafetlerine de dikkat etmesini istiyor. Yine işe geç kalınca Mehdi, ertesi gün Zeynep’in üzerinden kapıları kilitleyip onu işe göndermiyor. Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Zeynep’i Barış beyden kıskanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’i Barış Beyden Kıskanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, kapıyı çekiçle kırıp işe gidiyor. Mehdi, Zeynep’i kaybetmekten korkup eline çiçeğini alıp onun iş yerine gidiyor. Orada Zeynep ile Barış beyin samimi bir şekilde konuştuğunu görüp kıskanıyor. Mehdi, Barış beyle de mi kavga edecek?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/mDMEFdbxRRY?t=4

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Mehdi’nin kavga haberini duyunca fenalık geçiriyor. Barış, onu sakinleştirmeyi başarıyor. Zeynep’in kocasının dosyasını inceleyen Barış, Zeynep’in böyle bir adamla nasıl evlenmiş olduğuna inanamıyor. Müjgan, suçluluk duygusuyla kendisini odasına kapatıyor. Burhan’la görüşmeye giden Zeynep, ona geçmiş olsun diliyor.

Burhan, şikayetini geri alıyor ve Mehdi serbest kalıyor. Eve geldikten sonra Zeynep’in Burhan’ın yanına gittiğini öğrenen Mehdi çok sinirleniyor. Zeynep, artık Mehdi’yi tanıyamıyor. Sultan, evini ve bakkalı satıp mahalleden gitmeye hazırlanıyor. Zeynep, iş yerinde mesaiye kalmaya başlıyor. Onu ve arkadaşlarını Barış bey evlerine bırakıyor. Bunu gören Müjgan, hemen Mehdi’ye karısını eve dalyan gibi adamların bıraktığını söyleyip onu dolduruyor.

Mehdi, Zeynep’le bu konuda tartışıyor ve kimsenin arabasıyla eve gelemeyeceğini ve de kılık kıyafetlerine dikkat etmesini istiyor. Ertesi gün Mehdi, Zeynep’i işten almaya gidiyor. Ama onu içeri almıyorlar. Sekreterden Zeynep’in Barış beyle toplantıda olduğunu öğreniyor. Zeynep’te terfi ettiği için çok mutlu bir şekilden işten çıkıyor. Ama Mehdi, yolda Zeynep’e işten çıkmasını istiyor. Zeynep, işe gideceğini kimsenin kendisine karışamayacağını söylüyor. Sabah işe gitmek için kalkan Zeynep, kapıların kilitli olduğunu görüyor ve Mehdi’ye açması için yalvarıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’i Eve Kitleyip İşe Göndermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler