Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 9. Bölüm İlk Sahne Yayında! Cumali Akın'a Efsun'un Kim...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 9. Bölüm İlk Sahne Yayında! Cumali Akın’a Efsun’un Kim Olduğunu Soruyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cengiz’in Yamaç’ı ailesiyle tehdit etmesinin karşılığında onun, oğullarını bulup kafalarına silah dayadığını görüyor ve onunla bir anlaşma yapıyor. Ondan, Halil İbrahim’in mallarını patlatmasını istiyor. Vartolu, kardeşinin yanında olup onun mallarını patlatıyor. Çağatay, ortaya çıkıp Yamaç’ın karşısına dikiliyor. Çukur 4. sezon 9. bölüm ilk sahne yayınlandı. Cumali, Akin’a Efsun’un kim olduğunu soruyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cumali Akın’a Efsun’un Kim Olduğunu Soruyor!

Çukur 4. sezon 9. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin ilk sahnesinde; Cumali, Akın’a Efsun’u tanıyıp tanımadığını soruyor. Oda, onu tanımadığın söylüyor. Akın, ne kadar saklasa da dedesini öldürmek için Efsun’la iş birliği yaptığı ortaya çıkacak diye çok korkuyor.

İşte Çukur 4. sezon 9. bölüm ilk sahne..

ÇUKUR 4. SEZON 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cengiz, Yamaç’a ailesini gösterip tehdit ettiği sırada, oda boş durmuyor ve onu oğullarıyla tehdit ediyor. Oğullarının başında silah dayanmış olarak gören Cengiz, Yamaç’la bir anlaşma yapıyor. Ondan Halil İbrahim’in uyuşturucularını patlatmasını istiyor. Yamaç, bunu severek yapacağını söyleyip harekete geçiyor.

Karaca, Azer’den kalan kitabın kıvrıldığını görüp, onu bıçakla düzeltmeye çalışırken elini yaralıyor. Annesi kendisine karşı gelen Karaca’ya engel olamayınca Selim’i arıyor. Selim, gelip kızıyla konuşup onun elini pansuman ediyor ve ona Azer’i o kadar seviyorsa neden onu öldürdüğünü soruyor. O da, babaannesinin gelip Azer’in elinde dedesinin kanı olduğunu söyleyip eline silah tutuşturduğunu söylüyor.

Selim, annesine kızının nasıl katil olmasına izin vermesinin hesabını soruyor. Mahallenin kızlarından Fidan, dayak yemiş bir vaziyette Mete’ye sığınıyor. Ona, kendisine bunu yapan adamın yayınladığı videoyu izletiyor. Sefa, isimli şahısı Vartolu ile Yamaç, mekanında yakalayıp önce uyarıyor. Sonra onu götürüp kadına nasıl şiddet yapılırmış gösteriyor. Yamaç. Sefa. denilen kişinin dişlerini kırıp eline veriyor.

Mahalledeki tüm kadınlarda onu korumak isteyen adamları yere yığıyor. Cengiz’in istediği Halil İbrahim’in mallarını Yamaç ve Vartolu patlatıyor. Nedim, patronuna deşifre olduğunu ve artık Çukur da kilerin  durumu anladığını söylüyor. Yamaç, görevini tamamlayıp Cengiz’in karşısına çıkıyor.

Çukur 4. Sezon 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç İçin Cumali’yi Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler