Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç İçin Cumali'yi...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç İçin Cumali’yi Karşısına Alıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 8. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aliço, gözyaşları içerisinde çaresiz görünen Yamaç’ın kafasını okşayıp, aklının çocuk olduğunu, ama ondan yaş olarak büyük olduğunu onun abisi olduğunu söyleyip onun göz yaşlarını siler. Çukur 4. sezon 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vartolu, Yamaç için Cumali’yi karşısına alıyor. Yamaç’a arka çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Yamaç İçin Cumali’yi Karşısına Alıyor!

Çukur 4. sezon 8. bölüm 1. fragmanında; Yamaç, Cengiz’e kendisini Çukur için feda ettiğini, yaşadığı sürece ailesini koruyacağını ve babasından böyle öğrendiğini söylüyor. Vartolu, Cumali’ye Yamaç’ın onları korumak için kendisini feda ettiğini, onun daha ne yapmasını istediğini soruyor. O da Çukur’un kimseye ihtiyacı olmadığını söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 8. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali, Akın’ı öldürdükten sonra Selen’in yanına gidip, ona Çağatay’a vermesi için bir paket bırakır. Selen, Çağatay’ı arayıp nerede olduğunu sorar. Oda, Almanya’da olduğunu söylediğinde hemen özel uçakla paketi ona göndereceğini söyler. Çağatay, durumu merak edip, hapishanedeki Remzi’yi arattırıp, Çukur’da neler olup bittiğini kendisine aktarmasını ister. O da, kendisini Çukur’a almayacaklarını söyleyince Çağatay ondan girmesini emreder.

Cengiz, Çağatay’dan Arık’ın öldürüldüğünden emin olur. Yamaç’ı çağırıp, oğlunu Cumali’nin öldürdüğünü söyler. Oda kendisine bir gün süre isteyip, Arık’ın ölümüne neden olan kişileri bulup getireceğine söz verir. Selin’den öğrendiği bilgilere göre Yamaç, Yakup’un yerini bulur. Nedim’i de alıp onun yanına götürür. Kravatını oraya bırakıp, Yakup’u Nedim’e emanet edip ona hemen geleceğini söyler.

Cengiz’e, orada konuşulanları dinletir. Nedim, Yakup’a her şeyi mahvettiğini söyleyip oracıkta öldürür ve mahalleye kaçar. Yamaç, peşinden gider ama mahalleye alınmaz. Vartolu’ya durumu anlatan Yamaç, ondan yardım ister. Ama Cumali, ona engel olur. Nedim’in Çukur’un adamı olduğunu söyler.

Yamaç, tüm olayı aydınlatmasına rağmen Cengiz, ona sonuçta oğlunun kanının aktığını ve bunu kimsenin yanına bırakmayacağını söyler. Cengiz, Yamaç’ı alıp karanlık bir odaya götürür. Oradaki monitörü açıp, ona ailesini son kez gördüğünü söyler ve herkesi öldüreceğini ima eder.

 Çukur 4. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç’a Aliço Abilik Yapıp Ona Destek Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler